ΕΠΣ Έβρου: Εκτίμηση για διακοπή τουλάχιστον δύο μηνών από τον Παντελή Χατζημαρινάκη

Την εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να παιχτεί μπάλα στον Εβρο πριν τις αρχές του 2021 έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Μιλώντας στο Δέλτα, εκτίμησε ότι δεν μπαίνουμε δυστυχώς σε άγνωστα μονοπάτια, αλλά τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές τους θα αναγκαστούν να παραμείνουν ανενεργοί. «Επισημα ξέρουμε οτι ως τις 3 Δεκεμβρίου υπάρχει αναστολή. Το πότε θα ξαναξεκινήσουμε δεν το ξέρει κανείς, αλλά θεωρώ ότι με την αρχή του νέου χρόνου να μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο αν δεν πάει κάτι χειρότερα».

Η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Εβρου να διακόιψει εδώ και δυο εβδομάδες τις διοργανώσεις της εκ των πραγμάτων δικαιώθηκε. Ο πρόεδρος της Ενωσης υποστήριξε ότι ελάχιστοι παράγοντες διαμαρτυρήθηκαν για την διακοπή, καθώς δυστυχώς όλοι διέβλεπαν ήδη μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας ότι θα οδηγούμασταν αργά ή γρήγορα σε αυτές τις εξελίξεις. «Προέχει για εμάς η υγεία των αθλητών και των παραγόντων», ξεκαθάρισε ο Παντελής Χατζημαρινάκης, διευκρινίζοντας ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν για αναστολή των τοπικών διοργανώσεων πολύ πριν πράξει τελικά κάτι αντίστοιχο η κυβέρνηση ηταν ομόφωνες.