Γ’ Εθνική: Νεντίδης και Σαπάνης τα νέα ονόματα για τον πάγκο του Ηρακλή

Ορφανός παραμένει ακόμα ο πάγκος του Ηρακλή μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ακριτόπουλου με αρκετά ονόματα να παίζουν αλλά και ακόμα δυο να προστίθενται δίπλα σε αυτά των Αμανατίδη, Καβακά και Μπαξεβάνου.

Συγκεκριμένα προτάθηκαν ο Ηλίας Σαπάνης και ο Νίκος Νεντίδης με προυπηρεσία και των δυο στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor στη λίστα βρίσκεται και ο Νίκος Νεντίδης, με προυπηρεσία επίσης δις στην Ξάνθη με τον οποίο έχουν γίνει επαφές.  Ο έμπειρος τεχνικός τελευταία δούλεψε στον Πανσερραϊκό, πέρυσι στις αρχές της σεζόν, έχει διατελέσει και παλιότερα στο τεχνικό τιμ του Ηρακλή  (είναι και παλαίμαχος του Ημίθεου, τη σεζόν 1993-1994).

Είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1966, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα και Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού διατέλεσε προπονητής της Κ17 και εν συνεχεία ήταν μέλος στο τμήμα scouting, με προπονητή, τον Ισπανό Ερνέστο Βαλβέρδε. Ως βοηθός προπονητή, έχει συνυπάρξει με τους Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή, Μπόζινταρ Μπαντοβιτς στην Κέρκυρα και Ραζβαν Λουτσέσκου και Μίλαν Ράσταβατς στην Ξάνθη, ενώ έχει αναλάβει ως πρώτος προπονητής στον ΠΑΟ Κουφαλίων, στον Καμπανιακό, στον ΑΟ Χανίων, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Αγροτικό Αστέρα και στην Ξάνθη, όπου είχε αρκετές αρμοδιότητες, σε διαφορές επιτελικές θέσεις για αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με το  «metrosport» προτάθηκε στον Γηραιό και ο Ηλίας Σαπάνης, ο οποίος ξέρει καλά τι εστί Ηρακλής, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε (προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90) στον σύλλογο.

Ο 46χρονος τεχνικός καθοδηγεί αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό Κυμίνων, ενώ έχει περάσει και από τους πάγκους του Εδεσσαϊκού, της Δόξας Πενταλόφου, αλλά και της Κ19 του Αγροτικού Αστέρα.

Οριστικές εξελίξεις για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ακριτόπουλου στον κυανόλευκο πάγκο θα έχουμε τις επόμενες μέρες.