Γ’ Εθνική: Τέλος ο Ακριτόπουλος! Με κόουτς «από το πάνω ράφι» ο Ηρακλής κόντρα στην Αλεξανδρούπολη

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν από εδώ και στο εξής Γιώργος Ακριτόπουλος και ο Ηρακλής, καθώς την Πέμπτη οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους

Ο έμπειρος κόουτς πρόλαβε να καθίσει στον κυανόλευκο πάγκο σε τέσσερις αγώνες, μετρώντας δυο νίκες (η μία επί της Ελπίδας Σαπών στην Ροδόπη) και ισάριθμες ήττες (η πρώτη από τον Ορφέα Ξάνθης στην πρεμιέρα στο γήπεδο του ΑΟΞ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport, μετά την δεύτερη ηττα από τον Πανδραμαϊκό αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο διάδοχος του 59χρονου τεχνικού θα είναι από το πάνω ράφι και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της Παρασκευής ή το αργότερο το Σάββατο.

Ανάμεσα στα ονοματα που ακούγονται έντονα είναι ο Περικλής Αμανατιδης, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου. Επαφή έγινε σύμδωνα με πληροφορίες και με τον Γιώργο Βαζάκα, τον Τίμο Καβακά αλλά και με τον Σπύρο Μπαξεβανο.

Όσον αφορά την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αλεξανδρούπολη, παρότι ορίστηκαν από την ΚΕΔ διαιτητές, θεωρείται απίθανο να διεξαχθεί το παιχνίδι, συνεπώς ο νέος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην ομάδα του Εβρου οταν ξαναρχισουν τα πρωταθληματα.