Στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Στο νοσοκομείο «Υγεία» μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πρώην ιδιοκτητη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, πέραν του ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, όπως μεταδίδουν αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 46χρονος ιδιοκτήτης της φαρμακευτικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται υπό διαρκή ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο, ενώ το ευτυχές γεγονός είναι ότι φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ακολουθώντας την παράδοση της οικογένειάς του, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε ότι αποχωρεί πλήρως από την ομάδα. Είχε συνεργαστεί με αρκετούς θρακιώτες παίκτες και παράγοντες ακόμα και στο ποδόσφαιρο, ως ιδιοκτήτης μέχρι πριν μερικά χρόνια της Σπάρτης.

Η τελευταία του δημόσια παρέμβαση σε σχέση με την περιοχή της Θράκης ήταν κατά του εκπροσώπου του βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, την περίοδο που εκείνος εξέφραζε την πρόθεση να ψηφίσει υπέρ της πρόωρης λήξης του πρωταθλήματος και στέψης ως πρωταθλητή του Ολυμπιακού στα χαρτιά, αν και οι Εβρίτες δήλωναν από τότε πρόθεση αποχώρησης από την Volley League.

Τελικά, ως γνωστόν, το πρωτάθλημα συνεχίστηκε και το κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, αν και χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πλέον στην ηγεσία της διοικητικής πυραμίδας του.