«Σωστά φεύγει ο Φερέιρα, ήρθε η ώρα του Πάμπλο Γκαρσία» κατά τον Νίκο Ουσταμπασίδη

Ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης Νίκος Ουσταμπασίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην επικείμενη πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εβρίτης πρώην βοηθός προπονητή του «δικεφάλου του Βορρά» (εππί ΓΧ Γεωργιάδη), τόνισε πως ο Ουρουγουανός προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει την ομάδα με την επικείμενη φυγή του Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά ο Ουσταμπασίδης είπε στον Metropolis για την φυγή του Φερέιρα: «Σωστά φεύγει τώρα ο Φερέιρα. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Νομίζω πως ήρθε η ώρα του Γκαρσία να αναλάβει την ομάδα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε: «Ήρθε η ώρα του, έχει εμπειρίες, ξέρει την ομάδα. Ο Πάμπλο έχει τριβή με τον σύλλογο. Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος,το γνωρίζει και ο ίδιος. Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο ο προπονητής σε μια ομάδα, είναι και η στελέχωση που θα κάνει».

Σε ερώτημα τι είδους προπονητή χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ο Γκαρσία έχει την τεχνογνωσία, έχει την οργάνωση και ξέρει τι θέλει και πως μπορεί να το περάσει στην ομάδα. Έχει χαρακτήρα και ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία, έχει μπει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Υπάρχει σύνδεση Ελλάδας με Ουρουγουάη. Είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει την ομάδα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, διότι σταδιακά φεύγουν παίκτες που αποτελούσαν τον κορμό. Υπάρχουν παίκτες από την ακαδημία που πρέπει να στηριχτούν δίοτι είναι το μέλλον».