Κορυφαίος σε τουρνουά της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία αναδείχθηκε ο 10χρονος Εβρίτης Αλεξ Καδόγλου

Ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής σε τουρνουά ακαδημιών που πραγματοποιήθηκε στο Γραφενχαουσεν της Γερμανίας παρουσία εξειδικευμένων προπονητών από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ένας 10χρονος Εβρίτης.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Καδόγλου, γόνο της γνωστής οικογενειας από το Τυχερό Έβρου, ο οποίος συνεχίζει σε νεαρή ηλικία την παράδοση που έχει ξεκινήσει ο παππούς του Δημήτρης, ο οποίος στα τέλης της δεκαετίας του 1960 αγωνίστηκε στην Δόξα Τυχερού και στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στην Εβρος Βαλντορφ (Evros Walldorf) στην Γερμανία.

Ο Δημήτρης (Τάκης) Καδόγλου κατάγεται από το Τυχερό Έβρου και βρίσκεται σχεδόν μισό αιώνα στην Γερμανία. Μένει μόνιμα στην ευρύτερη περιοχή της Φρανκφούρτης, αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και σήμερα βλέπει με καμάρι τα εγγόνια του, Μάξιμο και Αλέξανδρο Καδόγλου, να γυμνάζονται στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ροτ Βάις Έσσεν. Πλέον όμως τα βλέπει και να διακρίνονται!    

Ο Αλέξανδρος Καδόγλου ήταν ένας από τους περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 7 ως 16 ετών που συμμετείχε στο τουρνουά στον αθλητικό  χώρο “Darmstaedter Landstrasse”. Το τουρνουά είχε πενθήμερη διάρκεια από την Δευτέρα 12 ως την περασμένη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και στο τέλος του βραβεύθηκαν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια του τουρνουά.

Οπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ανέβασε ο Πάνος Θρακιώτης, που έκανε γνωστή στον Έβρο την ευχάριστη είδηση μέσω του tvthrakiotis, ο νεαρός Τυχεριώτης πέταξε από την χαρά του όταν άκουσε το όνομά του ως αυτό που θα βραβευθεί από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης…