Γ’ Εθνική: Τουλάχιστον δύο ομάδες της Θράκης με κρούσματα κορονοϊού ή παίκτες σε καραντίνα

Η έξαρση του κορονοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα με επίκεντρο τα κρούσματα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο έχει επιπτώσεις και στις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, τουλάχιστον δύο είναι οι ομάδες με έδρα στην Θράκη, στις οποίες παίκτες – φοιτητές εμφανίζονται είτε να έχουν ήδη διαγνωσθεί θετικοί στον κορονοϊό είτε να λογίζονται ως στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και για τον λόγο αυτόν να πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα κατ’ οίκον.

Για το πρωί του Σαββάτου προγραμματίζονται τεστ σε παίκτες και λοιπό σταφ των ομάδων, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κρούσματα μεταξύ των μελών. Υπενθυμίζεται ότι βάσει πρωτοκόλλου, για να αναβληθεί αγώνας στη Γ’ Εθνική απαιτείται τουλάχιστον τρία μέλη της ίδιας ομάδας να διαγνωστούν θετικά στον κορονοϊό.

Για τον λόγο αυτόν, μετά από την διάγνωση τεσσάρων κρουσμάτων στο Παραλίμνιο, υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ενώ δεν ορίστηκε καν και το ματς της Κυριακής ανάμεσα σε Νέστο Χρυσούπολης και Απόλλωνα Παραλιμνίου.