Volley League: Ραδιοφωνική κόντρα Τσιπίδη και Σαχράτζε με Καλαϊτζίδη για το φιάσκο με τον Ηρακλή

Λίγες μέρες έπειτα από την αποχώρηση του Ηρακλή, η κόντρα ανάμεσα σε Τσιπίδη, Σαχράτζε και Καλαϊτζίδη συνεχίζεται κανονικά και αυτή την φορά στον αέρα του Metropolis 95,5.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο Απόστολος Τσιπίδης, γνώριμος μας από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ερωτηθείς για το τι έφταιξε και ο Ηρακλής δεν συμμετέχει στην Volley League, απάντησε:

«Ο λόγος που δεν έχει συμβεί και στις επόμενες δύο ημέρες πρέπει να συμβεί, είναι ότι ο κ. Σαχράτζε ζήτησε να μην υπάρχουν άνθρωποι κοντά του, οι οποίοι δεν βοήθησαν τον Σύλλογο, τουλάχιστον. Αυτοί οι άνθρωποι με έμμεσο τρόπο δεν το έπραξαν και σταμάτησε να βάζει το χέρι στην τσέπη όπως έκανε από την αρχή ο κ. Σαχράτζε. Αυτοί είπαν δεν φεύγουμε και έτσι έκανε πίσω. Περιμένουμε να γίνει πράξη το «εμείς φεύγουμε και πάρε την ομάδα» σε οποιαδήποτε κατηγορία είναι».

Για το ποιοι είναι αυτοί που ζητάει να φύγουν:

«Δεν χρειάζεται να μπούμε σε διαδικασία ονομάτων και λεπτομερειών. Το ΤΑΑ του προηγούμενου Ηρακλή είναι γνωστό. Το ΤΑΑ, να πάνε στα σπίτια τους. Όποιοι είναι. Ο κ. Σαχράτζε στη συνέντευξη Τύπου μίλησε στον κόσμο λέγοντας είναι εδώ να στηρίξει τον Ηρακλή. Ξεκίνησε να το κάνει. Τους ζήτησε να απομακρυνθεί όλο το ΤΑΑ, και γαντζώθηκαν στις καρέκλες περισσότερο. Είπε θέλω να ξηλώσω τα πάντα και τα πλακάκια που είναι πιο σάπια από εκείνους. Από Γεωργιανός επιχειρηματίας το έπαιξε… Κινέζος αφού δεν έφυγαν και είπε δεν θα δείτε φράγκο».

Για το αν ο Μάκης Καλαϊτζίδης είχε ενεργό ρόλο στην υπόθεση Σαχράτζε:

«Μέχρι τη συνέντευξη Τύπου ναι. Μετά δεν είχε ρόλο. Δεν έβαλε πλάτη κανένας. Εγώ τον έφερα τον Σαχράτζε στον Ηρακλή. «Έκανες πολύ καλό έργο κ. Καλαιτζίδη στον Ηρακλή 5 χρόνια, πήγαινε να ξεκουραστείς τώρα» και δεν έφυγε. Ο κ. Σαχράτζε είναι επιχειρηματίας με άλλο σκεπτικό. Όποιος πληρώνει αποφασίζει. Λέει «σ’’ ευχαριστώ πολύ, τιμώ ότι έκανες, δώσε μου τα κλειδιά αφού είναι το νέο αφεντικό και πηγαίνετε σπίτια σας να κάνω το όνειρο του Ηρακλή». Ο Καλαιτζίδης του είπε βεβαίως θα σου παραδώσουμε την ομάδα ως την Παρασκευή. Αύριο. Περιμένουμε. Ο Σαχράτζε ήθελε και θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο του Ηρακλή. Ξεκίνησε με το βόλεϊ που είναι το διάσημο άθλημα της ομάδας και δεν έχει αυτή τη στιγμή τη θέρμη και την αγάπη που είχε στην αρχή».

Συνεχίζοντας ο Απόστολος Τσιπίδης μετέφερε τα όσα είπε ο Λεβάν Σαχράτζε: 

«Ήθελε να τους στείλει στα σπίτια τους και δεν πηγαίνουν στα σπίτια τους. Αν δεν φεύγετε, φεύγω εγώ. Σας χαρίζω ότι έδωσα και… γειά σας. Έχει βάλει χρήματα στον Ηρακλή ο Σαχράτζε. Πλήρωσε τη φετινή ομάδα προκαταβολές, εστιατόρια, αυτοκίνητα των παικτών, πήγε να κάνει την επόμενη κίνηση και είδε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τα λόγια του για να φύγουν. Ευχαριστούμε, αλλά επειδή μας λες να πάμε σπίτια μας, εμείς δεν θέλουμε να πάμε σπίτια μας, είπε η πλευρά Καλαϊτζίδη. Ο Μάκης ο Καλαϊτζίδης είναι πιο Ηρακλής από οποιονδήποτε. Έχει ματώσει για τον Σύλλογο και έχει πληρώσει τον Σύλλογο. Το ίδιο είμαι κι εγώ. Κι εγώ πονάω τον σύλλογο και τον έχω πληρώσει».

Ο Μάκης Καλαϊτζίδης μιλώντας μετά τις τοποθετήσεις του Απόστολου Τσιπίδη τόνισε:

«Εμείς είπαμε τέτοιο πράγμα; Με τις γελοιότητες του Τσιπίδη δεν θα ασχοληθώ. Ο κ. Σαχρτάτζε πριν 15 μέρες πήρε το ΤΑΑ. Εμείς είμαστε διοίκηση του Ερασιτέχνη. Εγκρίναμε την παραχώρηση του ΤΑΑ και περιμέναμε από τον κ. Σαχράτζε να ορίσει 3 άτομα που θα διοικούν το ΤΑΑ. Απαίτησε να είναι πρόεδρος ο κ. Τσιπίδης και ενημέρωσα τον κ. Σαχράτζε ότι δεν μπορεί να είναι. Το πρώτο που ζητάει η ΕΕΑ είναι λευκό ποινικό μητρώο. Του είπα όρισε 3 ανθρώπους ως διοίκηση, περιμένουμε. Θέλεις να τον έχεις στην ομάδα τον κ. Τσιπίδη; ΟΚ. Πρόεδρος όμως δεν μπορεί να είναι. Μήπως θέλει τον Ερασιτέχνη Ηρακλή ο κ. Σαχράτζε; Να έρθει να πάρει τον Ερασιτέχνη, φεύγουμε και από εκεί».

Ο Απόστολος Τσιπίδης απάντησε στα λεγόμενα του Μάκη Καλαϊτζίδη με τους δύο να μπαίνουν σε διάλογο:

«Δεν έλαβε ποτέ ενημέρωση. Εγώ είπα στον κ. Σαχρτάτζε και είναι δίπλα μου, δεν θέλω να είμαι πρόεδρος. Να ορίσεις όποιον θέλεις αλλά όχι αυτούς. Δεν είχε καμία τέτοια ενημέρωση από αυτά που λέει ο κ. Καλαϊτζίδης. Είναι κουβέντα που δεν υλοποιείται».

Ο Καλαϊτζίδης απάντησε αμέσως: «Να ασχοληθώ με τις γελοιότητες του Τσιπίδη; Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο με τον κ. Σαχράτζε. Περιμένουμε πότε θα βάλει τα χρήματα. Τέσσερις μέρες μας κοροϊδεύει για τα χρήματα του πασαδόρου. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί με τον Τσιπίδη. Δεν αξίζει τον κόπο. Μου ζήτησε συγγνώμη ο κ. Σαχράτζε. Ζήτησε να βγάλει η Λίγκα ανακοίνωση ότι είναι δεκτός πρόεδρος ο κ. Τσιπίδης; Από την πρώτη μέρα ζήτησα και πρέπει να δώσει 3 ονόματα διοίκησης στο ΤΑΑ, για πρόεδρο, αντιπρόεδρο και Γ. Γραμματέα. Πρέπει να έχουν λευκό ποινικό μητρώο».

Ο Σαχράτζε απαντάει στον Καλαιτζίδη «Που να τα στείλω; Πρέπει να είμαι στη Θεσσαλονίκη, για να το δηλώσω;, με τον Καλαιτζίδη να ανταπαντάει «Πάτε να με κοροϊδέψετε; Μιλούσαμε συνέχεια στα τηλέφωνα».

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή συνέχισε: «Περιμένετε να συνεννοηθεί με τον κ. Τσιπίδη για να απαντήσει. Καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει. Δεν είδαμε καμία απάντησή του στην ανακοίνωσή μας. Μου είπε ότι είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα σε όποια κατηγορία είναι. Να έρθει ο κ. Σαχράτζε με τον κ. Τσιπίδη και να αποφασίσει ο κόσμος. Έχουμε πει εδώ και πόσο καιρό ότι θέλουμε να φύγουμε. Κάναμε εκλογές».

Σε εκείνο το σημείο πήρε τον λόγο ξανά ο Τσιπίδης: «Οι άνθρωποι που είναι στην άλλη γραμμή, πρέπει να σεβαστούν ότι έδωσε χρήματα ο κ. Σαχράτζε. Ζήτησε επίσημα σε e mail την απόφαση της συνέλευσης, αλλά εκείνοι δεν έχουν καν ούτε το e mail του. Το «μιλάω» με στέλνω επίσημη απόφαση δεν έχει διαφορά; Δεν μου δίνετε επίσημα το κλειδί του μαγαζιού, οι άνθρωποι δεν είναι καθόλου σοβαροί. Δεν μ’ ενδιαφέρει προσωπικά να είμαι πρόεδρος στον Ηρακλή. Να έχει όποιον θέλει ο κ. Σαχράτζε».

Προς το τέλος της κουβέντας, ο Απόστολος Τσιπίδης επανήλθε σε διάλογο-διαφωνία με τον Μάκη Καλαϊτζίδη.

Τσιπίδης: «Για να βάλει τα χρήματα ο Σαχράτζε θέλει στο e mail του απόφαση ότι μπορεί να ορίσει Δ.Σ.».

Καλαϊτζίδης: «Εμείς του είπαμε όπως και ο κ. Ταρνατώρος: Φέρε τα λεφτά στο γραφείο του νομικού, Γ. Διωνά, που περίμεναν όλοι οι παίκτες που τους έστησες. Όταν πληρώσεις τον πρώτο παίκτη θα βγάλω ότι ανακοίνωση θέλεις. Όλα αυτά υπάρχουν σε SMS σε όλα τα τηλέφωνά μας».

Τσιπίδης: «Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί είναι ένας ξένος επενδυτής είναι να στηριχθεί στον λόγο ενός ανθρώπου που είναι αφερέγγυος. Ο μόνος τρόπος είναι να γίνει γραπτώς».

Καλαϊτζίδης: «Αυτός ο αφερέγγυος 5 χρόνια κράτησε μια ομάδα ζωντανή που πήρε με 800.00 χρέη και την πήγε σε 2 τελικούς κυπέλλου και στην Ευρώπη. Ρωτήστε για τον κ. Τσιπίδη που τον ψάχνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Ομοσπονδία… Δυστυχώς για εμάς έκανε το προξενιό ο κ. Τσιπίδης με τον κ. Σαχράτζε. Δεν θα μας ζητάει και τα ρέστα όμως. Κάθε μέρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο».

Τσιπίδης: «Αν στο e mail του κ. Σαχράτζε έρθει αυτό γραπτό, θα υπάρξει συνέχεια».