Ματαιώνεται το φιλικό της Ξάνθης με το Αιγάλεω στην Αθήνα λόγω ύποπτου κρούσματος στην… ακαδημία του ΑΟΞ

Σε ματαίωση οδηγείται η φιλική αναμέτρηση της ομάδας της Ξάνθης με το Αιγάλεω λόγω πιθανού κρούσματος κορονοϊού στην ακαδημία του ΑΟΞ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανό κρούσμα αφορά μέλος της ακαδημίας που δεν έχει άμεση σχέση με την μεγάλη ομάδα, ωστόσο αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να μην πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Αθήνα που ως γνωστόν βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο «πορτοκαλί».

Η εξέλιξη αυτή πάντως δημιουργεί έναν προβληματισμό στον Τόνι Πόποβιτς και το επιτελείο του, καθώς είχε επενδύσει πολλά σε αυτόν τον αγώνα δεδομένου ότι θα ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα θα ταξίδευε ως αποστολή σε μακρινό μέρος, κάτι που επιθυμούσε σφόδρα να συμβεί ώστε να δεθούν ακόμα περισσότερο ως οικογένεια τα μέλη της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, το ταξίδι στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθεί και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης μέσα στην διάρκεια της Παρασκευής θα υποβληθούν σε νεα τεστ κορονοϊού – στο πλαίσιο και του γνωστού υγειονομικού πρωτοκόλλου που επιβάλει τεστ ανα εβδομάδα για τις επαγγελματικές ομάδες.