Γ’ Εθνική: Τετράσφαιρος ο Ορφέας Ξάνθης με χατ τρικ Μελισσόπουλου διέλυσε τον Εύοσμο και πάτησε κορυφή

Μια ακόμη νίκη στην έδρα του πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Αετό Οφρυνίου μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της ΑΕ Ευόσμου.

Πρωταγωνιστής ο Αλέξης Μελισσόπουλος που αν και μια πό τις τελευταίες μεταγραφές της ομάδας επέστρεψε για τα καλά στα πάτρια εδάφη πετυχαίνοντας χατ τρικ με γκολ στο 45′ με κεφαλιά, στο 60′ με πλασε και στις καθυστερήσεις με νεα κεφαλιά. Το 3-0 είχε σημειώσει με προβολή ο Λάζαρος Πααδόπουλος στο 73′. Σημαντική πάντως στην εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η γρήγορη αποβολή στο 18′ παίκτη των Θεσσαλονικέων του Κυρκου και το γεγονός πως έπαιζαν με 10 κοντά στα 75 λεπτά.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας ταξιδεύει στο Διδυμότειχο θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο, ενώ ο Εύοσμος υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Μανιάς, Χακη Τζαμπάζ, Κατρανίτσας (83′ Γκιουρτζής), Χασάνογλου, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Αλ. Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Ν. Μελισσόπουλος (75′ Βουλγαρίδης), Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (83′ Κόντο Αχμέτ).
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ: Σταυρίδης, Κοσμίδης (80′ Σαμπιασβίλι), Πολιανίδης, Μπαλλίου, Κύρκου, Βουτσάς, Ντόκου, Πεκρής (56′ Λάμι), Κωνσταντινίδης (70′ Τσιτλακίδης), Καρανδρέας (70′ Θωμαΐδης), Μπονέρης (56′ Σεφά).