Γ’ Εθνική: Έπεσε από την Χρυσούπολη και την κορυφή η Αλεξανδρούπολη

Την ήττα στο πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι γνώρισε η Αλεξανδρούπολη που ηττήθηκε από τον Νέστο Χρυσούπολης με 2-0 παίρνοντας τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Αλεξανδρούπολη δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια για δέχτηκε δυο τέρματα με τον Μπαμπουρα στο 30′ και τον Αρμάντο Ραμο στο 39′.

Ο Μπαμπουρας αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ωστόσο οι Εβρίτες αν και είχαν το πλεονέκτημα δεν μπόρεσαν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα, με το θέμα του κορoνοιού να εχει επηρεάσει περισσότερο αυτούς παρά τους Καβαλιώτες.

Η Αλεξανδρούπολη την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία αγωνιζόμενη με την Θαλασσιά για το 3χ3 στην έδρα της, ενω ο Νέστος λόγω των κρουσματων του Παραλιμνίου δε θα αγωνιστεί και θα προετοιμαστεί για το παιχνίδι της άλλης Τετάρτης με την ΑΕΔ στον Εβρο για το Κύπελλο.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Χατζηστάθης): Αθανασίου, Σαμαράς, Μπάμπουρας, Γεωργιάδης, Κυριακίδης, Μπαϊκαρά, Ράμο, Ρέμπα, Τζαμπέγια, Μπλιός, Ζαρκαντζάς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Καρτσαμπάς, Πεταλωτής (46′ Χριστοφορίδης), Κομεσίδης, Μαυρομάτης (46′ Δορουγιδένης), Ζώτος (63′ Γεωργαντζόπουλος), Ανυφαντάκης, Πατσιώρας Α. (75′ Θεμελής), Γκαϊδατζής, Ρουμπιές (63′ Μαλτέζος), Καρακασίδης.