Ισόπαλοι ξανά ο ΑΟΞ και η Καβάλα και στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό στο «Ανθή Καραγιάννη»

Οπως και πριν 20 σχεδόν μέρες έτσι και τώρα ο ΑΟΚ και ο ΑΟΞ αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε φιλικό παιχνίδι, που αυτή τη φορά διεξήχθη στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας. Απλά τότε το σκορ ήταν 3-3 ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 1-1.

Ο Πέτρος Ορφανίδης άνοιξε το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση 30 λεπτών αγωνα με κλέψιμο και ατομική προσπάθεια, αλλά ο Ανδρέας Τάτος ισιοφάρισε για την Ξάνθη με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (η φωτογραφία προέρχεται από την Ξάνθη Sport).

Γενικά η Ξάνθη είχε περισσότερο στην κατοχή της την μπάλα στο πρώτο ημίωρο, αλλά από λαθος στην μεσαία γραμμή η Καβάλα προηγήθηκε στο σκορ. Στην συνέχεια και μετά τις αλλαγές του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία μέχρι το 60′, με τους Ξανθιώτες να εμφανίζονται περισσότερο απειλητικοι προς την εστία του Σταθάκη στο τέλος χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Οκάν για να πάρει τη νίκη.

Νωρίτερα και οσο η Ξάνθη ηταν πίσω στο σκορ, έχασε ευκαιρία και ο Παπάζογλου για να ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 32′. Ο Τόνι Πόποβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να ανεβάσει τους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας, κάτι που θα συνεχιστεί και στο επόμενο εκτός έδρας φιλικό, το ερχόμενο Σάββατο (24/10) με το Αιγάλεω εκτός έδρας.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυριτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κόλλας, Ορφανίδης, Αδαμάκης. Έπαιξαν και οι Σταθάκης, Κολλαράς, Μαλανδρής, Παπαδόπουλος, Τενεκές, Γεωργακόπουλος, Γιαννάκος, Κοκκόρης, Κέρθι.
ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Πόποβιτς): Βέλιτς, Κέβιν, Έμπερτ, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Έλλιοτ, Βόλτερς, Παπάζογλου. Έπαιξαν και οι Σιατραβάνης, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Στάθης, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Παντελιάδης, Πόποβιτς.