Γ’ Εθνική: Πρώτη εκτός έδρας ήττα για την ΑΕ Διδυμοτείχου από τους Αμπελόκηπους στην Προσοτσάνη

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε τελικά η ΑΕ Διδυμοτείχου καθως γνώρισε την πρώτη της φετινή εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, το απόγευμα της Τετάρτης από την ΑΕ Αμπελοκήπων στην Προσοτσάνη.

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη, μετά την εντός έδρας την Κυριακή από τον Αετό Οφρυνίου.

Με ένα γκολ του Ηλιόπουλου στο 60′ και ένα του Χατζηδημητρίου στο 81′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Διδυμοτείχου ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις και το 90+3′ μειώνοντας το σκορ με τον Σαραντίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Διδυμοτείχου υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης θέλοντας να πετύχει την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Ενώ οι Αμπελόκηποι θα μεταβούν στην Ξάνθη αντιμετωπίζοντας τον Άρη Αβάτου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Λάζογλου, Δημητριαδης, Σιδηρόπουλος, Τόπι, Τουμαντζίδης, Καραγιαννίδης, Καραγκιοζίδης, Ηλιόπουλος, Σαΐνίδης, Περσίδης, Σταΐκος.
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Καραγιάννης (46′ Αλεξακίδης), Παντελίδης, Γκιντίδης (85′ Πατιαλιάκας), Θάνος, Βαρσαμίδης (75′ Κουπας), Παπούδης (89′ Τοροσιαν), Γκασίδης, Σαραντίδης, Γιαννόπουλος, Ιντζές (75′ Γκαϊδατζής).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.