Γ’ Εθνική: Πρωί-πρωί στο Νοσοκομείο Καβάλας όλος ο Νέστος, κρίνεται η τύχη των ματς με Αλεξ και ΑΕΔ

Από τις εννιά το πρωί όλη η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης περνάει από γρήγορα τεστ για κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Μέχρι τη μία το μεσημέρι αναμένονται τα αποτελέσματα και εφόσον δεν βρεθούν δυο επιπλέον θετικά κρούσματα (υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο), ο προγραμματισμένος για τις 16:00 αγώνας με την Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί κανονικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι λογικά οι Εβρίτες θα ξεκινήσουν έτσι κι αλλιώς το ταξίδι τους και θα μάθουν καθοδόν αν τελικά αγωνιστούν ή όχι. Στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει ανησυχία και για το γεγονός ότι η ομάδα που αντιμετώπισαν την Κυριακή είχε 4 κρούσματα.

Πάντως, βάσει πρωτοκόλλου, για να αναβληθεί παιχνίδι πρέπει μια ομάδα να έχει τουλάχιστον τρία κρούσματα. Εφόσον έχει μόνο ένα και μείνουμε σε αυτό, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Αν όμως βρεθούν άλλα δύο, θα αναβληθεί όχι μόνο αυτό το ματς αλλά και η αναμέτρηση της άλλης Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος με την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Το ματς της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στον Νέστο Χρυσούπολης και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου έτσι κι αλλιώς θα αναβληθεί, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των τεστ στο Νοσοκομείο Καβάλας, εξαιτίας των κρουσμάτων στο Παραλίμνιο.