Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού και τα άλλα 7 αποψινά ματς

Με οκτώ παιχνίδια ολοκληρώνεται το βράδυ η 1η αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και ανάμεσά τους έχουμε και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις των παικτών στο ThrakiSportS Champions League Predictor, αυτό δείχνει να είναι το πιο αμφίρροπο ματς. Αν δεν έχετε ακόμα λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό, σπεύσατε να το κάνετε.

Μπορεί ήδη να έχει διαμορφωθεί μια πρώτη βαθμολογία μετά τα πρώτα οκτώ ματς, ωστόσο απομένουν δεκάδες ακόμα μέχρι τον τελικό και μπορείτε ακόμα και τώρα να ξεκινήσετε, να διασκεδάσετε και γιατί όχι, αν είστε σωστοι στις προβλέψεις σας, να κερδίσετε.

Συνοπτικά παρακάτω οι προβλέψεις των Θρακιωτών με βάση τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο παιχνίδι του ThrakiSportS για τα οκτώ αποψινά ματς:

Σαλτσμπουργκ – Λοκομοτίβ Μόσχας: Το 57% προβλέπει νίκη των Αυστριακών, το 26% ισοπαλία και το υπολοιπο 17% νίκη των Ρώσων.

Ρεαλ Μαδρίτης – Σαχτάρ: Το 96% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Ισπανοί, μόλις το 3% προβλέπει ισοπαλία και το 1% διπλό των Ουκρανών.

Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το 85% υποστηρίζει ότι θα νικήσουν οι Γερμανοί, το 12% ισοπαλία και μόλις το 3% διπλό των Ισπανών.

Ιντερ Μιλάνου – Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ: Το 81% βλέπει νίκη των Ιταλών, το 12% ποντάρει στην ισοπαλία και το 7% σε διπλό των Γερμανών.

Ολυμπιακός Πειραιώς – Ολιμπίκ Μαρσέιγ: Το 31% βλέπει νίκη του Ολυμπιακού, το 33% ποντάρει σε νίκη των Γάλλων και το 36% στην ισοπαλία.

Μάντσεστερ Σίτι – Πόρτο: Το 92% εκτιμά ότι θα νικήσουν οι Αγγλοι, μόλις το 5% υποστηρίζει την ισοπαλία και το υπολοιπο 3% διπλό των Πορτογάλων.

Αγιαξ – Λίβερπουλ: Το 67% βλέπει νίκη της αγγλικής ομάδας, μόλις το 14% επικράτηση της γηπεδούχου ολλανδικής και το 19% ποντάρει στην ισοπαλία.

Μιτιλαντ – Αταλάντα: Το 84% ποντάρει σε διπλό των Ιταλών, το 12% στην ισοπαλία και μόλις το 5% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι Δανοί.