ΕΠΣ Θράκης: Με το «καλημέρα» έδειξε τις προθέσεις του με εξάρα στους Αγίους ο Πανθρακικός

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Πανθρακικός που θέλει να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες και να πάρει το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Θράκης για πρωτη φορά μετά τη σεζόν 2002-03.

Πρώτο θύμα του ήταν ο νεανικός Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων με τον Πανθρακικό να επικρατεί με 0-6.

Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από την αρχή στο γήπεδο, καθώς ο Πανθρακικός προηγήθηκε 0-2 στο πρωτο 25λεπτο με δυνατό μακρινό σουτ του Τοπάλι στο 16, ενώ διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 24΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπέρ. Στο 39΄ ο Νικολαϊδης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πριτσίδη ενώ στο 41΄ ο Φουρλατάρας δεν μπόρεσε να αυξήσει την διαφορά.

Σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με σκόρερ τους Ρομπέρ (52΄), Γιαννακιτσίδη (54΄) και Αντωνιάδη (56′) με τον Αντωνιάδη λόγο πριν το φινάλε στο 89′ με πλασέ να διαμορφωνει το τελικό 0-6.

Διαιτητές ήταν οι Χούσκογλου, Καρακασίδης και Κελεσίδης

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Βουνάτσος): Πριτσίδης, Οικονόμου, Μπάρκουλας, Γκουρδόγλου (54΄ Σκάντζος), Κωστόπουλος, Μητιληναίος (67΄ Θεοδωρίδης), Λιάνας, Δεληγκιόζης (67΄ Νούφης), Σκλαπήνης (57΄ Γρηγορούδης), Δάγκος, Μεντίζης (67΄ Δεληγκιόζης)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας, Αρετάς, Παπαχρόνης, Λειβαδιώτης, Καλογρανάς (62΄ Σπηλιωτόπουλος), Γιαννακιτσίδης, Τοπάλι (54΄ Ζάγγουλος), Φουρλατάρας (62΄ Ξενοδοχίδης), Νικολαϊδης (46΄ Αντωνιάδης), Ρομπέρ