Γ’ Εθνική: Από τη Νάξο στη Χρυσούπολη ο Γιώργος Μουστάκης

Σε μία μεταγραφή-«έκπληξη» (από άποψη κίνησης) προχώρησε ο αντίπαλος των θρακικών ομάδων στη Γ’ Εθνική Νέστος Χρυσούπολης.

Το αξιωσημείωτο βέβαια είναι πως και η κίνηση αυτή εμπεριέχει «άρωμα» Θράκη και ενισχύει περισσότερο το έντονο θρακιώτικο στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας από την Χρυσούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το soccerpractor, η ομάδα του πρώην προπονητή των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης Θεόφιλου Χατζηστάθη προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Γιώργου Μουστάκη, ο οποίος στη διάρκεια του καλοκαιριού είχε μεταγραφεί στον σύλλογο του νησιού του πατέρα του, τον Πανναξιακό στον οποίο είχε ξεκινήσει προετοιμάσια και μετείχε στα φιλικά προετοιμάσιας της· ενώ υπήρξε συμπαίκτης στην ίδια ομάδα με τον Μανώλη Δεμένικο και τον Γιώργο Τζατζανά.

Το who is who

Ο Γιώργος Μουστάκης, είναι γεννημένος στην Ξάνθη στις 2 Φεβρουαρίου 2002 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Μανώλη Μουστάκη, με καριέρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη, και το Αγερσανί.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθης, ενώ την περσινή σεζόν έκανε το ντεμπούτο του στις εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Άρη Αβάτου. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης και τη φανέλα του Α.Ο. Βιστωνίδας.