Μαρούλης κατα Ηρακλή και στήριξη σε Πελεκούδα

Θέμα άνοιξε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο απερχόμενος Προέδρος του ΤΑΑ Ηρακλής, Μάκης Καλαϊτζίδης είχε μιλήσει με άσχημες εκφράσεις για τον παίχτη του Παναθηναϊκού και προέδρου του οργάνου των παιχτών, Παναγιώτη Πελεκούδα, σηκώνοντας κύμα αντιδράσεων και αρνητικών σχολιών.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός και να παρέχουν την στήριξη τους στον Παναγιώτη Πελεκούδα, ήταν και ο Κρητικός πρώην πασαδόρος της ΑΕ Κομοτηνής, Θάνος Μαρούλης.

Ο Μαρούλης με ένα πόστ στο facebook “καυτηρίασε” και κριτίκαρε τα λόγια το κ. Καλαϊτζίδη:

«Το να ζητάς τα αυτονόητα και τα βασικά,να παλευεις για τα δικαιωματα σου και να μάχεσαι καθημερινά για «ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» με αρχή-μέση και τέλος στη χώρα μας είναι κάτι δυσκολο…Πάντα ήταν…Πάντα θα είναι…!

Όταν ομως αυτή η δυσκολία περνάει στο βαθμό της «επικινδυνότητας»,τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αρρωστημένα (ναι πάει κι άλλο…)

Χίλιες φορές ομως να είσαι άρρωστος απο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,έντιμος και αληθινός…

Το ότι σε χτυπάνε σε ενα τοσο ευαισθητο θέμα υγείας που υπήρχε κάποτε,τα λέει όλα για το ποιος εισαι εσύ,όχι για το τι ειναι αυτοί…

Μπορεί να μην καταφερεις-καταφερουμε να αλλάξουμε προς το καλυτερο τη μοίρα αυτου του αθληματος ριζικά τελικά,αλλά σιγουρα δε θα αφησουμε να το χειροτερέψει σε τετοιο επιπεδο όποιος γουστάρει!

#pele_gera_me_psyhologika
#pasap
«Ότι ειναι καλό για τους αθλητές,είναι καλό για το άθλημα»

ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΑ!!!ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!»