Super League: Στον αέρα το φιλικό του ΑΟΞ με Δόξα Δράμας, «ψήνεται» φιλικό με το Αιγάλεω

Όπως προκύπτει από αθηναϊκά ρεπορτάζ, το Αιγάλεω επιθυμεί να φιλοξενήσει τον ΑΟΞ στις 24 Οκτωβρίου σε φιλικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Σίτι προσπαθεί να κλείσει ένα δυνατό εντός έδρας φιλικό παιχνίδι για εκεινη την ημερομηνία για να εγκαινιάσει τον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», με την ομάδα που συζητά για τον συγκεκριμένο φιλικό να είναι η Ξάνθη.

Στο μεταξύ, μετά το φιλικό με τα Τρίκαλα που είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο και δεν έγινε ποτέ (αντικαταστάθηκε από αυτό με τον Νέστο Χρυσούπολης), στον αέρα βρίσκεται και το δεύτερο φιλικό που είχε προγραμματίσει η ομάδα της Ξάνθης με ομάδα της ίδιας κατηγορίας, την Δόξα Δράμας.

Ο λόγος σε αυτήν την περίπτωση είναι η… κλήρωση. Οι δυο ομάδες κληρωθηκαν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη στις αρχές του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην 3η αγωνιστική, στις 7 ή 8 Νοέμβρη. Αυτη μάλιστα θα είναι η πρεμιέρα για την ομάδα της Ξάνθης.

Το γεγονός ότι οι δυο ομάδες κληρώθηκαν τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα για να δώσουν επίσημο αγώνα δημιουργεί σκέψεις και στους δύο προπονητές για αναζήτηση άλλων αντιπάλων, που ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω γεωγραφικής θέσης να είναι στο ίδιο επίπεδο.