ΕΠΣ Θράκης: Ντεμπούτο στον Μύστακα για τους «μπακαλιάρους» με πολλά νέα πρόσωπα και υπηρεσιακό κόουτς

Με υπηρεσιακό προπονητή αλλά και παίκτη τον Πέτρο Καραβέτη ο ΑΟ Φαναρίου μετά από δυο χρόνια επιστρεφει στα γήπεδα της Ροδόπης και κάνει ντεμπούτο για το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης στον Μύστακά κόντρα στην τοπική ομάδα.

Η ομάδα απαρτίζεται με παίκτες από το χωριό και με ένα δυνατό ρόστερ με πάνω από 30 παίκτες που θα διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα στην Β’ ΕΠΣ Θράκης. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα ανακοινώσει προπονητή με τον Καραβέτη και τον γυμναστή Παναγιώτη Αγγελάκη να προπονούν τους μπακαλιάρους στον πρώτο τους αγώνα στη σεζόν αφού η ομάδα δεν έχει παίξει σε καποιο φιλικό.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι εξής: Αμούτζας Ιωάννης, Αναγνωστίδης Δημήτριος, Αγγελάκης Παναγιώτης, Αραμπατζής Γεώργιος, Αραμπατζής Μιχαήλ, Αθανασιάδης Αλέξανδρος, Βασταρδέλης Βασίλειος, Βασταρδέλης Πασχάλης, Βασταρδέλης Παναγιώτης, Γεωργιάδης Απόστολος, Γεωργιάδης Φώτιος, Δόντσος Πέτρος, Νταγνταλιανίδης Κωνσταντίνος, Καραβέτης Παναγιώτης. Καραβέτης Πέτρος, Καραβέτης Νικόλαος, Κουμαράπης Τριαντάφυλλος, Καράπασιας Μιχαήλ, Κουτάβας Ζήσης, Κοκκινέλης Γεώργιος, Λαμπίδης Στέφανος, Μποτρότσος Νικόλαος, Μήτρογλου Δημήτριος, Μποντρότσος Μηνάς, Νταναδάς Νικόλαος, Ντάσιος Δημήτριος, Παπασάββας Δημήτριος, Πριτσίδης Φώτιος, Ρέλλος Ιωάννης, Σαραντόπουλος Νίκος, Τσατσαρίδης Οδυσσέας, Τσολάκης Αναστάσιος, Τζικάκης Πέτρος και Χουλιάρας Νικόλαος