«Ψάχνεται» στην Ξάνθη για δανεικούς η Καβάλα! Τανζού, Τενεκές και Σταθάκης προ των πυλών

Σε ανοιχτή γραμμή με την Ξάνθη φέρεται πως βρίσκεται η Καβάλα ώστε να αποκτήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές με δανεισμό από την θρακική ομάδα.

Τα ονόματα που τη δεδομένη στιγμή παρουσιάζονται πολύ κοντά στους «Αργοναύτες» είναι ο 23χρονος (γεν. 23/7/1997) τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης και ο 19χρονος (γεν. 3/1/2001) υψηλόσωμος (1.92 μ) κεντρικός αμυντικός Δήμος Τενεκές, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά το σύνολο του Κώστα Ανυφαντάκη σε καίριες θέσεις, ενώ παράλληλα θα πάρουν και τον απαιραίτητο αγωνιστικό χρόνο που στον φετινό ΑΟΞ της νέας εποχής δύσκολα θα είχαν.

Ο Εβρίτης πορτιέρε ανήκει στον σύλλογο της Ξάνθης από τα 15 του χρόνια, όταν και αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έχοντας πέρασμα από όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής (Κ17,Κ19) ενώ έχει προπονηθεί και ακολουθήσει τις αποστολές και της μεγάλης ομάδας.

Ο Ξανθιώτης στόπερ αποτελεί ένα εκ των «περιουσιακών» στοιχείων της Θρακικής ομάδας, καθώς έχει ξεκινήσει τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα εκεί, αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες των τμήματων υποδομής (Κ17,Κ19) και έφτασε πρόσφατα να αγωνίζεται και στην νεανική ανδρική ομάδα που κλήθηκε να αγωνιστεί στα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Άκομη ένας ποδοσφαιριστής από τον ΑΟΞ που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Καβάλας είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, ο οποίος έκανε φέτος το μεγάλο βήμα της καριέρας του και μεταγράφηκε από τον Ορφέα Ξάνθης στην μεγάλο σύλλογο της πόλης. Στην περίπτωση του ωστόσο δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο πέραν των αρχικών συζητήσεων.