Handball Premier: Έντος με Διομήδη η ΑΕΚ του Αραμπατζή, δύσκολη έξοδο στη Μίκρα για τη Δράμα

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Handball Premier, με τους αγώνες για την 3η αγωνιστική να δεσπόζουν στο πρόγραμμα του προσεχές διημέρου (2-3/10).

Στον 1ο όμιλο, σαφώς και το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ, όπου αγωνίζεται και φέτος ο Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Αραμπατζής, με τον ιδαίτερα μαχητικό και σκληροτράχηλο Διομήδη Άργους. Ο αγώνας αυτός είναι και εκείνος που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής για την κορυφαία ελληνική κατηγορία χειροσφαίρισης.

Για τον 2ο όμιλο, η ομάδα της Δράμας ’86, μοναδική εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Α1 Ανδρών, έχει μπροστά μία επικίνδυνη έξοδο στην Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

HANDBALL PREMIER – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παρασκευή 2/10, Ωρα 19:00, Κλειστό ΟΑΚΑ: ΑΕΚ- Διομήδης Άργους (Κινατζίδης- Φωτακίδης, Μίγκας)
Σάββατο 3/10, Ωρα 17:00, Σπίτι του Χάντμπολ Πυλαίας: ΠΑΟΚ- Bianco Monte Δράμα (ΕΡΤ3) (Τζαφερόπουλος- Τσιάνας, Παρτεμιάν)
Σάββατο 3/10, Ωρα 18:00, ΔΑΚ Έδεσσας: Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης)
Σάββατο 3/10, Ωρα 18:00, Φιλίππειο: Φίλιππος Βέροιας- Ζαφειράκης Νάουσας (Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σίσκου)
Σάββατο 3/10, Ωρα 18:30 Κλειστό Σαλαμίνας: HC Σαλαμίνα- Ιωνικός ΝΦ (Τόλιος- Χαραλαμπίδης, Τσάκωνας) Σάββατο 3/10, Ωρα 19:30 Κλειστό Ρέντη: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- Άρης Νικαίας (Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Ανταλής)