Super League: Σαν απομηχανής Θεός ο Γούτας έδωσε στο 90′ στον Ατρόμητο τον βαθμό μέσα στην Κρήτη

Σε έναν αγώνα που προμηνύονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς της δυναμικής των ομάδων, ο ΟΦΗ υποδέχθηκε στο «Γεντί Κουλέ» τον Ατρόμητο σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Καθοριστικός ο Δημήτρης Γούτας χάρισε στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας στους Περιστεριώτες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση ώστε να σημειώσει το τέρμα που θα ξεκλείδωνε το σκορ, έχοντας μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες. Το γκολ όμως επετεύχθη από την πλευρά του Ατρομήτου, με τον Μανούσο να σκοράρει σε μία σαφώς αμφισβητούμενη φάση που χρειάστηκε η βοήθεια της τεχνολογίας (VAR) ώστε να κατοχυρωθεί από τον διαιτητή Ζαχαριάδη (είχε ακυρωθεί αρχικά ως οφσαίντ).

Οι Κρητικοί ωστόσο δεν πτοήθηκαν από την εξέλιξη αυτή, μπαίνοντας το ίδιο ζεστά και στην επανάληψη. Η πίεση απέδωσε καρπούς και ο Ισπανός Σαρντινέρο σκόραρε δις, ωστέ να ανατρέψει τα δεδομένα της αναμέτρησης. Και ενώ όσο περνούσε ο χρόνος τα πράγματα δυσκόλευαν για τον Ατρόμητο, και δυσκόλεψαν ακόμη από την αποβολή του Μουνίθ στις καθηστερήσεις, ο Θασίτης πρώην αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας βρέθηκε κυριολεκτικά στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και χάρη στην κεφαλιά του από τη μικρή περιοχή χάρισε στο 93′ (ανέλπιστα θα μπορούσαμε να πούμε) τον βαθμό της ισοπαλίας σε μία δύσκολη έδρα όπως το «Γεντί Κουλέ».

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς ΟΦΗ αγωνίστηκαν και οι δύο πρώην παίκτες του ΑΟΞ Φάμπιο Στάρτζεον και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή προς τα τέλη της αναμέτρησης (88′ και 79′ αντίστοιχα).