«Χωρίς συμβόλαια οι παίκτες της Ξάνθης και αγνοούν πότε θα υπογράψουν» υποστηρίζει το Sportime

Ενα νέο τουλάχιστον περίεργο δημοσίευμα ήρθε να προστεθεί σε άλλα που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα το Sportime, με αποκορύφωμα εκείνο με τα δήθεν χρέη της εποχής Πανόπουλου που καθυστερούσαν την μεταβίβαση στον Μπιλ Πάπας.

Εκείνο το δημοσίευμα είχε διαψευστεί λίγη ώρα μετά την αναδημοσίευσή του από το ThrakiSportS και ορθά – καθώς αποδείχθηκε ότι το να μην υπάρχουν απαντήσεις παρά μόνο σιωπή σε δημοσιεύματα που είναι ψευδή, όταν αυτά προέρχονται από μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες ή μεγάλης αναγνωσιμότητας ιστοσελίδες, μόνο ζημιά εν τέλει κάνουν.

Στο Sportime της Κυριακής είχαμε ένα νέο δημοσίευμα που αφορά την Ξάνθη στην στήλη των παρασκηνίων της εφημερίδας, την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι υπογράφει ο διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας Γεράσιμος Μανωλίδης. Εκεί ουσιαστικά αναφέρεται ότι οι παίκτες παραμένουν χωρίς συμβόλαια, κάτι που σημαίνει ότι προφανώς δεν είναι κατοχυρωμένοι (πχ σε τυχόν τραυματισμούς).

«Η Ξάνθη έχει μαζέψει κόσμο και κοσμάκη στα Πηγάδια, κάνοντας πολύ μεγάλες αλλαγές σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά της ομάδας.
Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», οι Ακρίτες προχώρησαν στις ανακοινώσεις για την παράδοση-παραλαβή, το ποιόν του νέου αφεντικού.
Ακόμα ήρθε η συμφωνία με τον προπονητή, αλλά οι παίκτες ακόμη αγνοούν πότε θα υπογράψουν τα κανονικά τους συμβόλαια. Τέλη Σεπτεμβρίου πήγαμε…», επισημαίνει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα αναπαράγοντας ουσιαστικά το ακόλουθο δημοσίευμα της έντυπης…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.