Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός των αγωνιστικών τμημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! (+photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Εθνικού «Κώστας Χριστοφορίδης», ο 93ος Αγιασμός όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του συλλόγου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κκ.. Άνθιμος στην ομιλία του προς τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες της Διοίκησης τόνισε την προσοχή όλων στα θέματα Υγείας και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με ασφάλεια. Ο Πρόεδρος του Εθνικού κ. Μεσινέζης Αυγερινός ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο και τους τοπικούς φορείς για την στήριξη προς το σύλλογο και υποσχέθηκε μια χρονιά πετυχημένη όπως αρμόζει στην Ιστορία του Εθνικού!

Τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν για υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές, τους προπονητές όλων των τμημάτων καθώς και τη Διοίκηση  του Εθνικού ο Βουλευτής κ. Κελέτσης Σταύρος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κιζιρίδης Γεώργιος και Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Τσώνης Αθανάσιος.

Το τμήμα πετοσφαίρισης εκπροσωπήθηκε από την ανδρική ομάδα με τον προπονητή κ.Ανδραβίζο Γεώργιο και την υπεύθυνη του τμήματος κ.Γκούβερ Όλγα, ενώ το τμήμα της Ανάπτυξης εκπροσωπήθηκε από ομάδα νεαρών αθλητών με επικεφαλής τον Έφορο του τμήματος κ. Μαυρίδη Θεόδωρο, τον Σισμανίδη Γεώργιο και τον τεχνικό διευθυντή – προπονητή κ.Κασαμπαλή Αθανάσιο.