Σάρωσε στον «Τροχό της Τύχης» Εβρίτης προπονητής με καταγωγή όπως ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Σάρωσε στο επεισόδιο του “Τροχού της Τύχης” που προβλήθηκε στις αρχές της εβδομάδας ο Εβρίτης προπονητής Σάκης Χατζησταντσίδης, που μένει στην Αλεξανδρούπολη αλλά κατάγεται από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, είναι δηλαδή συγχωριανός του τηλεπαρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη.

Οι δυο τους δεν γνωρίζονταν, αφού ο μεν Πολυχρονίδης μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα, ο δε συντοπίτης μας που είναι και προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη, μέλος του Συνδέσμου Προπονητών (αλλά και γαμπρός στο Παλιούρι Διδυμοτείχου όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Πιτιακούδης στο evros-news), δεν είχε τύχει να συναντηθούν στο χωριό. Κατάφερε και κέρδισε το τηλεπαιχνίδι και έφυγε από αυτό έχοντας στην τσέπη 7.890 ευρώ, αν και δεν στάθηκε περισσότερο τυχερός να κερδίσει το αυτοκίνητο που δίνεται δώρο.

Φαίνεται ότι του έφεραν γούρι το… κεφάλι σκόρδα (το προϊόν σήμα κατατεθέν της Νέας Βύσσας) που πήγε ως δώρο στον συγχωριανό του παρουσιαστή του πιο πετυχημένου παιχνιδιού της τηλεόρασης. Όταν αρχικά είπε ότι μένει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά κυρίως ότι κατάγεται από τη Νέα Βύσσα, όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός στο στούντιο, αφού ο Πέτρος με τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τον διακρίνει για τον τόπο καταγωγής του, τα… έκανε κόλαση.

Διαφήμισε το χωριό, τον Έβρο και φυσικά τα σκόρδα και γενικά στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο τόπος μας κυριάρχησε. Αν και ο Σάκης δεν ξεκίνησε καλά το τηλεπαιχνίδι του STAR, χάνοντας το πολύ μεγάλο ποσό που είχε εξασφαλίσει αρχικά επειδή δεν βρήκε τις λέξεις, στη συνέχεια κυριάρχησε και έφυγε με σχεδόν 8.000 ευρώ από το παιχνίδι.