Τέλος το Xanthi FC, πλέον μόνο ΑΟΞ! Η πρώτη συμβολική κίνηση της νέας εποχής στην Ξάνθη

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας εποχής στην ΠΑΕ Ξάνθη συνοδεύεται από μια σημαντική συμβολική κίνηση που λίγοι ίσως πρόσεξαν στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση μετά την επίσημη γνωστοποίηση ότι οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης αποτελούν παρελθόν.

Αυτό δεν είναι απλά ότι κατέβηκαν από τις ενότητας της επίσημης ιστοσελίδα «ιδιοκτήτης» και «διοίκηση» οι αναφορές που υπήρχαν, κάτι που επισημάνθηκε από το ThrakiSportS από την πρωινή ανάρτηση. Αυτό που προσεκτικοί παρατηρητές σχολίασαν είναι η επόμενη ανακοίνωση που αφορούσε την κλήρωση του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα της ομάδας.

Το σχετικό άρθρο, το πρώτο επίσημο άρθρο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του ΑΟΞ της νέας εποχής τιτλοφορούνταν «Το πρόγραμμα του ΑΟΞ».

Ολοι θα πουν φυσιολογικό. Επί Πανόπουλου ωστόσο αυτό δεν συνέβαινε, αφού ήταν σαφής η προτίμηση του τότε μεγαλομετόχου στο ξενόγλωσσο «Xanthi FC».

Τα σχετικά ρεπορτάζ που ανέβαιναν στην επίσημη σελίδα της ομάδας, με το αγγλικό της όνομα ανέφεραν τον ΑΟΞ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και στο προηγούμενο αντίτοιχο άρθρο με το πρόγραμμα των πλέι οφ αλλά και πέρυσι με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, πάλι για «Xanthi FC» γινόταν λόγος.

Πλέον αυτό φαίνεται ότι θα υπάρχει μόνο στις ξενόγλωσσες συνεντεύξεις του Μπιλ Πάπας. Στην Ελλάδα και στο site της ΠΑΕ εφεξής μόνο ΑΟΞ.

Δειτε παρακάτω τις επίσημες ανακοινώσεις του προγράμματος της Ξάνθης από την επίσημη σελίδα της, όπως εκδόθηκαν πέρυσι τον Ιούλιο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της SL1, τον περασμένο Μάιο για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος και την σημερινή – και κάντε μόνοι σας την αισθητή, αν και δεν την παρατήρησα πολλοί, διαφορά στους τίτλους…