Γ’ Εθνική: Ετοιμάζει μεταγραφή αεροδρομίου ο Άρης Αβάτου! Παίρνει επίσης Σαμέτ και Μαυροκέφαλο

Συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυσή του ο Άρης Αβάτου, αφού μετά τους Βουλγαρίδη και Βαλαβάν, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Εβρίτη μέσου Τάσου Μαυροκέφαλου, του Ροδοπίτη Αχμετ Σαμέτ, αλλά και μιας μεταγραφής που πιθανότατα θα κάνει αίσθηση.

Πρόκειται για 18χρονο παίκτη και αρχηγό ομάδας από την Κύπρο που αγωνίζεται στον χωρό του κέντρου και διακρίθηκε με την ομάδα του στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Ο παίκτης είναι ήδη στην Ξάνθη και αναμένεται εκτός απροόπτου να ανακοινωθεί προσεχώς. Είναι φοιτητής στο ΔΠΘ.

Ο 17χρονος (11/3/2003) μέσος Τάσος Μαυροκέφαλος βρισκόταν στον ΑΟΞ ένα χρόνο και στην ομάδα Κ19 προερχόμενος από την Νίκη Απαλου. Αγωνίστηκε σε 7 αγώνες με τον ΑΟΞ, ενω ήταν μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Έβρου.

Ο 19χρονος (2/1/2001) Αχμετ Σαμέτ μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Γερμανία και στην Βουπερτάλερ. Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και συνέχισε στις ακαδημίες στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, την συνέχεια του Ηρακλή και κατόπιν του ΠΑΣ Γιάννινα. Συνέχισε σε Προσκυνητές και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ήταν τροπαιούχος με την ομάδα της Βόρειας Ζώνης στην Κατηγορία των Παίδων το 2015, και μέλος της μικτής της ΕΠΣ Θράκης. Σαμετ και Μαυροκέφαλος αγωνιστηκαν και στο φιλικό με Ν. Σιδηροχώρι.