Γ’ Εθνική: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Άρη Αβάτου με Βαλαβάνη και Βουλγαρίδη

Την ενίσχυση του ρόστερ του με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου, που προσθέτει επιλογές στον Αλέκο Ξανθόπουλο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Βουλγαρίδη και του Αβραάμ Βαλαβάνη.

Ο 22χρονος (23-3-1998) Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Βουλγαρίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τους γνώστες του θρακικού ποδοσφαίρου. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Θαλασσιάς με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης. Δεν βρισκόταν ωστόσο στα πλάνα του Απόστολου Κουτρουλού ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αποχώρησε στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Στο διάστημα αυτό δοκιμαζόταν και πηρε μέρος στην προετοιμασία του Θεσπρωτού, ομάδα της Football League· δεν του προσφέρθηκε ωστόσο συμβόλαιο στην ομάδα της Ηγουμενίτσας, αλλά δανεικός σε Αναγέννηση Άρτας ή Αχέροντα Καναλακίου και έτσι ο Άρης κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ποιοτικού Βουλγαρίδη.

Προηγουμένως, είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ενώ συνέχισε στους Νέους της ΠΑΕ της Ξάνθης. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς, Δόξα Σώστη, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ορφέα Ξυλαγανής, και πάλι Ορφέα Ξάνθης και μέχρι πρότινος ξάνα Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Η ομάδα του Αβάτου προχώρησε επίσης στην απόκτηση του Αβραάμ Βαλαβάνη από τον Άτλα Σελίνου, ο οποίος πρόσφατα διαλύθηκε και απέσυρε τη συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με αποτέλεσμα να μείνουν ελεύθεροι. Κατάγεται από τα Φάρσαλα και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα (τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε ανδρικό επίπεδο) στην Αναγέννηση Φαρσάλων.

Οι μεταγραφές αυτές δεν θα είναι οι τελευταίες αφού στο Άρη δοκιμάζονται ακομα καποιοι παίκτες ενω βρίσκονται κοντά σε μια σπουδάια μεταγραφή.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: «Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδος μας τους Αβραάμ Βαλαβάνη γεννηθείς το 2001 ο οποίος κατάγεται από τα Φάρσαλα και αγωνιζόταν στον ΑΤΛΑ ΣΕΛΙΝΟΥ και του Βουλγαρίδη Ευάγγελου γεννηθείς το 1998 ο οποίος κατάγεται από την Κομοτηνή και αγωνιζόταν στην ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ»

Στην φωτογραφία παρακάτω ο Αβραάμ Βαλαβάνης και στην κεντρική φωτό του άρθρου ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης.