Το απόγευμα του Σαββάτου τα αποκαλυπτήρια του νέου ΑΟΞ σε φιλικό με τον Άρη Αβάτου

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΟΞ της νέας εποχής, κάνοντας έτσι το «ανεπίσημο» ντεμπούτο του στον πάγκο της Ξάνθης ο Τόνι Πόποβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Ξάνθης θα υποδεχθεί στο προπονητικό της κέντρο στα Πηγάδια το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) τον Άρη Αβάτου, στο ξεκινήμα ουσιαστικά της προετοιμάσιας της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Στην αναμέτρηση αυτή αναμένεται να κάνει τα «αποκαλυπτήρια» του ο νέος προπονήτης Τόνι Πόποβιτς, αλλά και τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τα οποία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες σε διάστημα ενός μήνα καθώς είχαν ξαναγωνιστεί στο γήπεδο των Πηγαδιών και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Αυτή πρόκειται όμως για μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση, καθώς στον ΑΟΞ επικρατεί μια νέα κατάσταση πλέον και έχει προσθέσει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του.

Όσον αφορά τον Άρη Αβάτου, αυτό θα αποτελέσει σημαντικότερο έως τώρα φιλικό τεστ που πρόκειται να δώσει ενόψει της προετοιμάσιας του, η οποία και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του ρόστερ του και πλεόν οι όποιες κινήσεις αποτελούν τις τελευταίες «πινελιές».

Η προαναγγελία του αγώνα:

«ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Π.Α.Ε. Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ-ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της Π.Α.Ε»