Οικογενειακή υπόθεση η νέα Ξάνθη – «Φέρνει τους γιους του ως παίκτες ο Πόποβιτς» σύμφωνα με δημοσιεύματα

Στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα, αν δεν έχει ήδη αφιχθεί, βρίσκεται ο νέος προπονητής της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς.

Σύμφωνα μάλιστα με το SBS στο αεροπλάνο έχει μαζί του και τον Ζέλικο Κάλατς, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Ξάνθης.

Ο Κάλατς, ο οποίος ήταν προπονητής στην Σιντνεϊ Γιουνάιτεντ, ενημέρωσε χθες τους παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας για την αποχώρησή του.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Άρθρουρ Ντίλες που δούλεψε με τον Πόποβιτς στην Γουέστερνε Σίντνεϊ Γουόντερερς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και εργάζεται για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν της Ξάνθης.

Στην Αυστραλία, παράλληλα, δεν αποκλείουν τον νέο προπονητή Τόνι Πόποβιτς να ακολουθήσουν στη χώρα μας και οι δύο γιοι του, κάτι που αναμεταδίδεται και από το Football League News.

Πρόκειται για τον 17χρονο επιθετικό Γκάμπριελ (5 συμμετοχές με την Περθ Γκλόρι) και τον 19χρονο μέσο Κρίστιαν (19 συμμετοχές, 2 τέρματα) που αμφότεροι έπαιζαν υπό τις οδηγίες του πατέρα τους.

Σε κάθε περίπτωση, την Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει η πρώτη γνωριμία του νέου τεχνικού τιμ με τους παίκτες που μέχρι στιγμής διαθέτει το ρόστερ της ομάδας της Ξάνθης.