Γ’ Εθνική: Ενίσχυση στην άμυνα με τον γιο του Σάββα Παντελίδη για τον Ηρακλή

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται ο Ηρακλής που φέτος θα αγωνίζεται τελικά στον 1ο όμιλο των Θρακιώτικών ομάδων.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Παντελίδη σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor και αναμένονται εξελίξεις, ειδικά αν αποφασίσει οριστικά να μετακομίσει Θεσσαλονίκη, απ’ όπου κατάγεται η σύζυγός του. 

Πρόκειται για… παλιά «ιστορία» για τον Ημίθεο, αφού και πέρυσι επρόκειτο να «κλείσει», αν η ομάδα έπαιζε στη Γ΄ Εθνική με τον ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου, κάτι που δεν έγινε και έτσι η μεταγραφή δεν προχώρησε για τα δεδομένα του Γ΄ τοπικού στην ΕΠΣΜ. 

Ο γιος του πρώην προπονητή Πανθρακικού, Αρη, Ηρακλή Σάββα Παντελίδη είναι 30χρονος στόπερ και αμυντικό χαφ, ξεχωρίζει εκτός από τα πολλά τατουάζ του για το δυναμισμό του και έχει εμπειρίες πλούσιες, σε περιβάλλοντα πρωταθλητισμού, έχοντας πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο Ακριτόπουλο.

O Παντελίδης πέρυσι πήρε πρωτάθλημα και πανηγύρισε άνοδο από τη Γ΄ Εθνική προς τις επαγγελματικές κατηγορίες με την Καλλιθέα, ενώ παλιότερα έπαιξε σε Προοδευτική, Χαϊδάρι, ΑΕ Περάματος, Ολυμπιάδα Κερατσινίου, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΠΟ Κερατσίνι, Ιωνικό, Ασπρόπυργο και Κηφισιά.