Ικανοποιημένος από την προετοιμασία και αισιόδοξος για την κατάκτηση του Σουπερ Καπ ο Νίκος Ουσταμπασίδης

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του Σουπερ Καπ απέναντι στην Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου εμφανίστηκε ο προπονητής της Ενωσης Αλεξανδρούπολης Νίκος Ουσταμπασίδης, κατά την συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Ο κόουτς της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας τις προηγούμενες πέντε εβδομάδες και την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο επισήμανε και την έλλειψη φιλικών αγώνων καθώς αρκετά ματς που είχαν προγραμματιστεί με τοπικές ομάδες ακυρώθηκαν.

Ο Ουσταμπασίδης τόνισε ότι στην Αλεξανδρούπολη την αναμέτρηση με την ΑΕΔ δεν την βλέπουν πάντως τόσο ως παιχνίδι προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, όπου επίσης θα βρουν αντιμέτωπη την ΑΕΔ, αλλά ως έναν τελικό που χαρίζει έναν τρόπαιο που θα είναι και ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας.

Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα ο Νίκος Ουσταμπασίδης τόνισε ότι η παρουσία ομάδων της Θεσσαλονίκης θα είναι πρόκληση και για τον ίδιο και για τους παίκτες. Ως στόχο χαρακτήρισε η ομάδα να συνεχίσει να μεγαλώνει και αγωνιστικά και οργανωτικά μέσα από την φετινή σεζόν, καθώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, με απώτερο στόχο σύντομα η Αλεξανδρούπολη να ανέβει σε επαγγελματικά επίπεδα.

Στην συνέντευξη Τύπου μίλησαν και δυο φετινά αποκτήματα της ομάδας, ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης και ο Γιώργος Ρουμπιές, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσια τους στον σύλλογο και υποστήριξαν ότι το ματς με την ΑΕΔ θα είναι πρωτίστως παιχνίδι ψυχολογίας με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν.