Γ’ Εθνική: Συμφώνησε με τον Αρίωνα μετά από μια τετραετία στην Αλεξανδρούπολη ο Μιχάλης Τσιφλίκογλου

Ο Αρίωνας Ξάνθης ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Μιχάλη Τσιφλίκογλου που αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα το διαζύγιο της ομάδας με τον «Τσίφλι» είχε ανακοινωθεί από τις 21 Μαΐου, με τον αθλητή να επιστρέφει στην Ξάνθη από όπου ξεκίνησε με την φανέλα της Ασπίδας.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Τσιφλίκογλου θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Αρίωνα Ξάνθης και αποτελεί μια σπουδαία κίνηση για το ρόστερ του Γιάννη Θερμού το ερχόμενο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Με μεγάλη ευχαρίστηση σας παρουσιάζουμε έναν παίχτης που για πρώτη φορά παίζει στον ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης και είναι ο Μιχάλης Τσιφλίκογλου. Ξεκίνησε την καλαθοσφαίριση σε ηλικία 8 ετών στην Ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης. Συμμετείχε στην ομάδα του Εφηβικού της όπου βγήκαν Πρωταθλητές Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ και είχαν παρουσία στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων της σεζόν 2013-2014. Στην Αλεξανδρούπολη σπουδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είχε παρουσία στο Πρωτάθλημα Ανδρών με την Ολυμπιάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια Νιώθουμε μεγάλη χαρά που ο Μιχάλης Τσιφλίκογλου θα πλαισιώσει την Ανδρική ομάδα και θα βοηθήσει με τη συμμετοχή του στην πραγματοποίηση των στόχων του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!»