Ειρωνεία της ΑΕΛ στην προσπάθεια των «πιτσιρικιών» του ΑΟΞ σε… καφενειακή διαδικτυακή συζήτηση

Ειρωνικά σχόλια από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο ίνσταγκραμ για τους νεαρούς που παρέταξε ο ΑΟΞ στο μπαράζ με τον Απόλλωνα.

Για την ακρίβεια η γνωστή διαδικτυακή ομάδα «Τσίλι Καφενείο» ανέβασε με φωτογραφία την ενδεκάδα της Ξάνθης γράφοντας: «Καλύτερη ενδεκάδα ελληνικής ομάδας στα χρονικά. Το μόνο που της λείπει είναι το «Τσίλι Καφενείο» για χορηγός. Ξάνθη θα μας λείψεις από την Σούπερ Λιγκ».

Φυσικά αυτό δεν αποτελεί είδηση καθώς η συγκεκριμένη σατιρική διαδικτυακή ομάδα, με πολύ μεγάλη πέραση ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό, ευτελίζει την γενικότερη ελληνική πραγματικότητα στον αθλητισμό. Εστιάζοντας εν προκειμένω στα ονόματα των παικτών.

Το αξιοσημείωτο είναι όμως πως την δημοσίευση σχολίασε ο επίσημος λογαριασμός της ΑΕΛ, σε μια ενέργεια που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από ποδοσφαιρικούς συλλογους. Με εμφανή διάθεση να πικάρει τον ΑΟΞ αλλά παίζοντας άσχημο παιχνίδι με την ψυχολογία μικρών παιδιών, σχολίασε: «Μην αγχώνεστε, ο Κοτόπουλος θα κάνει παπάδες στη ρεβάνς, ο παίχτης πετάει».