Δυσαρέσκεια και εκνευρισμός στο Δροσερό μετά την άνοδο στη Γ’ Εθνική της Ελπίδας Σαπών

Η ανακοίνωση της ανόδου της Ελπίδας Σαπών στην Γ’ Εθνική ως δευτεραθλήτριας της ΕΠΣ Θράκης δεν προκαλεί αντιδράσεις μόνο στην Ροδόπη, όπου η Δόξα Γρατινής αμφισβητεί ότι η ομάδα των Σαπών κατέκτησε την δεύτερη θέση καθώς η ίδια ειχε κάνει ρεπό και άρα ειχε ένα ματς λιγότερο την στιγμή της διακοπής.

Αντίστοιχος εκνευρισμός φαίνεται ότι υπάρχει και στο Δροσερό Ξάνθης, μόνο που στην περίπτωση αυτή τα βέλη δεν στρέφονται προς την ΕΠΣ Θράκης αλλά προς την ΕΠΣ Ξάνθης, για το γεγονός ότι δεν επιδίωξε και εν τέλει δεν κατάφερε κάτι ανάλογο με εκείνο που αποδεικνύεται ότι πέτυχαν στην Ροδόπη.

«Οι Σάπες ήταν πίσω στην βαθμολογία σε σχέση με το Νέο Σιδηροχώρι στην Ροδόπη. Σε εμάς στην ΕΠΣ Ξάνθης, εμείς ως Φίλιππος Δροσερού και η Αναγέννηση Θαλασσιάς που αναδειχθηκε πρωταθλήτρια ήμασταν ισόβαθμοι και μάλιστα ακόμα και στην ισοβαθμία είχαμε μοιρασμένες νίκες και απλά η Θαλασσιά υπερτερούσε για ένα γκολ και αυτό αμφισβητούμενο την ώρα που η δυναμική που είχε αναπτυχθεί ήταν σαφώς υπέρ μας», σχολιάζουν στο Δροσερό.

Και προσθέτουν: «Πως ειναι δυνατόν να κατάφερε η Ροδόπη να ανεβάσει δεύτερη ομάδα, με αποτέλεσμα μάλιστα να φτάσουμε τις 16 ομάδες στον όμιλο που είναι οι περισσότερες σε σχέση με κάθε άλλο όμιλο στην Γ’ Εθνική και να μην καταφέρνει κάτι τετοιο η ΕΠΣ Ξάνθης, με δεδομένο οτι είχαμε αυτήν την σχεδόν απόλυτη ισοβαθμία αλλά και με δεδομένο ότι ο πρόεδρός μας είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και άρα θεωρητικά πιο μέσα στα πράγματα σε σχέση με την γειτονικη Ροδόπη που δεν έχει εκπρόσωπο στο ΔΣ της ΕΠΟ;».

Σε ερώτημα προς τους ανθρώπους του Δροσερού αν θα ήταν σε θέση στην δεδομένη χρονική συγκυρία να ανεβάσουν ομάδα στην Γ’ Εθνική, εφόσον τους δινόταν η ευκαιρία, καθώς ο σχεδιασμός ξεκίνησε με δεδομένη την συμμετοχη στο τοπικό για ΕΠΣ Ξανθης, απαντούν ότι φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν. Σχολιάζουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας σεζόν έχει και πάλι στόχο τον πρωταθλητισμό ενώ προσθέτουν ότι αν ερχόταν η Γ’ Εθνική «θα άνοιγε ο δρόμος για ακόμα πιο πολλές και σημαντικές μεταγραφές, καθώς το εθνικο πρωτάθλημα θα αποτελούσε εξτρά κίνητρο για να έρθουν κάποιοι παίκτες που τώρα προβληματίζονται να ενταχθούν στην ομάδα μας ακριβώς για αυτούς τους λόγους»…