15 φοιτητές από Τυνησία, Σλοβακία και Ουκρανία στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού

Ο Πανθρακικός γνωρίζοντας την δυναμική που έχει το ισχυρό brandname του, άνοιξε τις πύλες του προπονητικού του κέντρου και υποδέχθηκε 15 φοιτητές και φοιτήτριες από την Τυνησία, Σλοβακία και Ουκρανία.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, φορώντας όλοι μάσκες, παρακολούθησαν την προπόνηση του Πανθρακικού και περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Μετά την δράση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής το 2018 σε τέσσερις γειτονιές της Κομοτηνής, η System & G Greece και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct τηρώντας τα πρωτόκολλα που επιβάλλει ο κορονοϊός, επανήλθαν φέτος το καλοκαίρι στην Κομοτηνή με ένα ακόμη πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης, χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

«Οι νεαροί και οι νεαρές δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τον χώρο που διαθέτει η ομάδα μας, τονίζοντας πως θα μείνει χαραγμένη η εμπειρία για μία ζωή», επισημαίνει σχετικό δελτίο Τυπου του Πανθρακικού. Και καταλήγει: «Λίγο πριν αποχαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκαν καλή σεζόν και μαθαίνοντας για την μεγάλη ιστορία της ομάδας έστειλαν την θετική τους ενέργεια ώστε ο Πανθρακικός να επιστρέψει εκεί που αξίζει».