Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από το Ηράκλειο ο Νίκος Βαλαβανόπουλος, σενάρια επιστροφής στην Καβάλα

Παρελθόν… πριν καν αποτελέσει παρόν, αποτελεί για τη Δαμάστα ο πρώην επιθετικός των ακαδημιών της Ξάνθης Νίκος Βαλαβανόπουλος και σενάρια φέρνουν την Καβάλα ως πιθανό επόμενο προορίσμο στην καριέρα του.

Ο Βαλαβανόπουλος είχε ανακοινωθεί από την ομάδα του Ηρακλείου στις αρχές του Ιουλίου (δείτε ΕΔΩ). Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κρήτη, αφίχθη στο Ηράκλειο στις 31 Ιουλίου, ενώ πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου είχε αγωνίστει και στο πρώτο φιλικό της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνας. Αργότερα όμως διεμήνυσε αιφνιδιάστικα στους ανθρώπους της Δαμάστας ότι δεν το…σηκώνει το κλίμα και θέλει να αποχωρήσει. Οι Κρήτες από την πλευρά τους δεν δεν είχαν λόγο να κρατήσουν στην ομάδα έναν παίκτη με το ζόρι κι έτσι η συνεργασία έληξε άδοξα.

Ο Καβάλιωτης επιθετικός πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ρεπόρταζ από τον τόπο καταγωγής του να κάνουν λόγο για επιστροφή του στον ΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρονιά (2017-2019) πετύχαινοντας πάνω από 30 γκολ. Αυτό που σημειώνεται βεβαίως στο ρεπορτάζ είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επαφή του παίκτη με τους παράγοντες του ΑΟΚ από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, με κύκλους της διοίκησης όμως να είναι θετικοί στην κίνηση αυτή.

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος, ο οποίος πρόκειται για έναν πραγματικό «κανονιέρη» της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων, αποτελούσε μέλος των ακαδημιών της Ξάνθης μέχρι και 2014· ενώ επίσης έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή Καβάλας και Νέστο Χρυσούπολης και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό.