Champions League: Μικρές αλλαγές στη βαθμολογία του ThrakiSportS Predictor μετά την τριάρα της Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε πανεύκολα με 3-0 το εμπόδιο της Λειψίας, προκρίθηκε στον τελικό του Champions League και περιμένει την Μπάγερν ή τη Λυών για αντίπαλό της.

Το ταξίδι της Λειψίας έφθασε στο τέλος του με άκομψο τρόπο και υψηλό εις βάρος της σκορ, αν και για μια ακόμα φορά οι Γερμανοί δεν πρόδωσαν τις ποδοσφαιρικές αρχές τους.

Αγωνίστηκαν με επιθετική τακτική, είχαν τις καλές στιγμές τους, όμως για κάθε δική τους χαμένη ευκαιρία, οι Παριζιάνοι είχαν την κλάση να σκοράρουν και επιπλέον με τη σειρά τους να δημιουργούν έξτρα φάσεις και δύο δοκάρια με τον Νεϊμάρ (7’, 35).

Στο 13′ ο Ντι Μαρία εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μαρκίνιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκουλάσι (0-1). Λιγο πριν λήξει το ημίχρονο με λάθος απομάκρυνση από τον Γκουλάσι, ο Παρέδες πέρασε διαγώνια στην περιοχή στον Νεϊμάρ και αυτός με έξοχο τακουνάκι έστρωσε στον Ντι Μαρία, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 56’ ο Ντι Μαρία έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπερνάτ σε δύο χρόνους με κεφαλιά έκανε το 3-0. Το γκολ ελέγχθηκε από τον VAR αλλά δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Μένει να διαπιστωθεί ποια εκ των Μπάγερν ή Λυών που αναμετρώνται στον δεύτερο ημιτελικό το βράδι της Τετάρτης (22.00), θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της επόμενης Κυριακής η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν το προβλεπόμενο αποτέλεσμα για τους συμμετέχοντες στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, με αποτέλεσμα να έχουμε μικρές ανακατατάξεις δυο αγωνες πριν το τέλος.

Η ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME