Γ’ Εθνική: Ξέσπασμα του Άρη Αβάτου με «φιλική εννιάρα» επί της Ασπίδας Ξάνθης

Την τρίτη του φιλική αναμέτρηση έδωσε ο Άρης Αβάτου στο αθλητικο κέντρο των Βαφέικων υποδεχόμενος την Ασπίδα Ξάνθης.

Η ομάδα του Αλέκου Ξάνθοπουλου έδειξε την απόλυτη υπεροχή της από την αρχή του αγώνα, φιλοδωρώντας στο τέλος με εννέα γκολ (τελικό σκορ 9-0) το νεανικό σύνολο της Ασπίδας Ξάνθης.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο το σκορ είχε φτάσει στα υψηλά επίπεδα του 5-0 με δύο γκολ του Γκέκα και από ένα των Ζωσιμίδη, Γκουτσίδη και Χακάν.

Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου με τον Άρη να συνεχίζει να έχει πατήμενο το πόδι στο «γκάζι» σκόραρε τέσσερα ακόμη τέρματα ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 9-0.

Από αυτά, τα δύο πέτυχε ο Αντώνης Λαφάρας και από ένα πέτυχαν οι Μπουλούτ και Φουρκάν, ωστε να διαμορφωθεί αυτό το ευρύ τελικό αποτέλεσμα.

Το τέλος του αγώνα για τον Άρη έδειξε πως όσο πρόχωρα στην πρόετοιμασιά του τόσο περισσότερα πατήματα βρίσκει, αν και πιο σοβαρά θα είναι τα επόμενα φιλικά τέστ που ακολουθούν με τoν Ορφέα Ξάνθης στις 21 Αυγούστου και την Ένωση Αλεξανδρούπολης στις 26 στα Βαφεικά.

Από την άλλη, το σύνολο του Νίκου Χατζηπαρασκευά ολοκλήρωσε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, δείχνοντας ωστόσο πως χρειάζεται ακόμη δουλειά ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.