ΕΠΣ Θράκης: Σημαντική μεταγραφή από τα Γρεβενά με τον killer Φουρλατάρα για τον Πανθρακικό

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή που είχε μάλιστα προ σχεδόν διμήνου φωτογραφήσει το ThrakiSportS πραγματοποίησε ο Πανθρακικός αποκτωντας τον πρώτο σκόρερ της ΕΠΣ Γρεβενών Δημήτρη Φουρλατάρα.

Ο 19χρονος επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης με 22 συνολικά τέρματα βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Για τον παίκτη ψάχτηκαν Άβατο και Αλεξανδρούπολη αλλά τελικά αυτός προτίμησε να φορέσει την βαριά φανέλα του Πανθρακικού και να αντικαταστήσει τον Ρουμπιέ.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικου: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο επιθετικό Δημήτρη Φουρλατάρα. Ο Γρεβενιώτης επιθετικός βρίσκεται στην Κομοτηνή για σπουδές και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις τόσο για την δεινότητα του ως σκόρερ όσο και ως χαρακτήρα.

Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καλλιράχης, τον οποίο και οδήγησε με τα 22 τέρματα που σημείωσε στην ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στην τοπική ΕΠΣ Γρεβενών. Στο παρελθόν αγωνιστηκε σε Κοζάνη και Γρεβενά Αεράτων!

Καλώς ήρθες Δημήτρη στην «Πράσινη» Οικογένεια και σου ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και πολλά τέρματα!