Στα Πηγάδια ο πρώτος αγώνας μπαράζ του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα, εκτός έδρας ο επαναληπτικός

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το πρωί της Δευτέρας η κλήρωση για τις έδρες των διπλών αγώνων μπαράζ παραμονής του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η κληρωτίδα «αποφάσισε» πως το πρώτο ματς στις 22 Αυγούστου, το ερχόμενο Σάββατο δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί στα Πηγάδια της Ξάνθης, ενώ ο επαναληπτικός όπου και θα κριθεί ουσιαστικά το θέμα της παραμονής ή όχι του ΑΟΞ στην Σούπερ Λιγκ, θα γίνει στις 29 Αυγούστου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έγινε γνωστό πως η ώρα έναρξης και του πρώτου αγώνα, αλλά και του επαναληπτικού ορίστηκε στις 8.00 το βράδυ. Επίσης, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων διευκρινίστηκε στους εκπροσώπους του Τυπου ότι οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με παίκτες που ανήκουν στο περσινό ρόστερ.

Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι η Ξάνθη δεν έστειλε κανέναν εκπρόσωπο στην κλήρωση, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης έστειλε έναν… φωτογράφο για την κάλυψη της κλήρωσης, ο οποίος όμως επίσης δεν διέθετε διοικητική εξουσιοδότηση. Συνεπώς ουσιαστικά και οι δυο ομάδες άδειξαν με την στάση τους πως σνομπάρουν την διαδικασία της κλήρωσης.