LIVE από τα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την διαδικασία της κλήρωσης των μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα Σμύρνης για μια θέση στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Καλημέρα. Στα γραφεία της ΕΠΟ στο πάρκο Γουδή διεξάγεται η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για μια θέση στο νέο πρωτάθλημα της Super League και από το ThrakiSportS θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την διαδικασία της.

Ωρα 09:35 Η διαδικασία της κληρωσης εχει προγραμματιστει να ξεκινησει στις 10:30 και αυτη αφορα μονο την σειρα με την οποία θα διεξαχθουν οι αγωνες

Ώρα 09:40 Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι 22 και 29 Αυγούστου και έχει καθοριστει από την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ. Αρα αυτό που θα καθοριστεί σήμερα είναι οι έδρες των αγώνων.

Ώρα 09:45 Η κλήρωση διεξάγεται σήμερα, μετά την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ και της Λίγκας για την κανονική διεξαγωγή των μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και του Διαιτητικού Δικαστηρίου της περασμένης εβδομάδας.

Ώρα 09:50 Όπως γίνεται αντιληπτό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κόσμος δεν θα υπάρχει στα γήπεδα, ωστόσο έχει σημασία αναμφισβήτητα ποιο ματς θα γίνει στα Πηγάδια και ποιο στη Ριζούπολη.

Ωρα 09:55 Ακομα δεν εχουν ερθει εκπροσωποι απο τις ομαδες στα γραφεια της ΕΠΟ

Ωρα 10:00 Σε μιση ωρα η κληρωση ενω αναμενεται ενδεχομενως να ξεκαθαρισουν και ορισμενα πραγματα απο τους κανονες που θα ισχυσουν σε αυτους τους αγωνες, οπως τι ακριβως θα γινει με τα ροστερ

Ώρα 10:10 Δεν έχει έρθει προς το παρών κανείς εκπρόσωπος από τις ομάδες.

Ώρα 10:15 Όπως ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι του τύπου, κανείς δημοσιογράφος ή φωτογράφος δεν θα επιτραπεί να μπει μέσα στην αίθουσα της κλήρωσης.

Ώρα 10:19 Όπως ενημερωθήκαμε, θα επιτραπεί η είσοδος μόνο ενός εκπροσώπου από κάθε ομάδα.

Ώρα 10:21 Η ενημέρωση είναι πως η κλήρωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα που συνεδριάζουν όλα τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ.

Ωρα 10:26 Καρτερικά περιμενουμε να ερθει καποιος εκπροσωπος αλλα τιποτα ακομα

Ωρα 10:30 Η ωρα της κληρωσης έφτασε αλλα όσο τουλάχιστον μπορουμε να ξερουμε, δεν υπαρχει εκπροσωπος από καποια απο τις δυο ομάδες στα γραφεία της ΕΠΟ

Ωρα 10:32 Υπενθυμίζουμε ότι οπως μας ενημερωσαν, η κληρωση θα γινει χωρις την παρουσια εκπροσωπων του Τυπου. Πεντε ολοι κι ολοι εκπροσωποι, τρεις δημοσιογραφοι και δυο φωτογραφοι, περιμενουν στην είσοδο

Ωρα 10:34 Αλλαγή πλευσης από ΕΠΟ. Μολις ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να περάσουν αφου πρωτα αφησουν τις δημοσιογραφικες τους καρτες για την ταυτοποιηση και λογω των μετρων για τον κορονοϊο

Ώρα 10:36 Επετράπη τελικά η εισόδος και σε δημοσιογράφους και φωτογράφους στην αίθουσα που ειναι τελικα στο γραφειο του προεδρου της Επιτροπης Διοργανωσεων Παναγιωτη Δημητριου και σε πολύ λίγο ξεκινά η διαδικασία της κλήρωσης.

Ώρα 10:39 Όπως έγινε γνωστό μόλις από τον κ. Δημητριου, η ώρα έναρξης και των δύο αγώνων θα είναι στις 8.00 το βράδυ.

Ωρα 10:41 Στην κληρωτιδα μπαινουν εξι μπαλακια, για να ειναι πιο αδιάβλητη η διαδικασία. Ενα εχει την Ξανθη, ενα τον Απόλλωνα και τα άλλα τέσσερα ειναι κενά

Ώρα 10:42 Η κληρωτίδα αποφάσισε! Στα Πηγάδια θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνα των μπαράζ το ερχόμενο Σάββατο, με τον επαναληπτικό να γίνεται στις 29 Αυγούστου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ωρα 10:44 Υπενθυμιζουμε οτι η ωρα εναρξης και στα δυο ματς οπως ανακοινωθηκε θα ειναι στις 8.00 το βραδυ.

Ωρα 10:47 Στο περιθωριο της κληρωσης ο κ Δημητριου επανελαβε οτι οι ομαδες μπορουν να αγωνιστούν με παίκτες από το περσινό τους ρόστερ ενώ για παραπάνω λεπτομέρειες παρέπεμψε στην ΕΕ της ΕΠΟ την Τετάρτη

Ωρα 10:50 Αξιζει να σημειωθει οτι αφου βγηκε πρωτο πρωτο το μπαλακι της Ξανθης, για τυπικους λογους ανοιχτηκαν και τα υπολοιπα. Τα επομενα τρία ήταν κενα, το τεταρτο ηταν αυτο με το χαρτακι του Απόλλωνα και το τελευταιο παλι κενο, κατά τη σειρά που βγηκαν.

Ωρα 10:53 Συνοψίζουμε. Στα άδεια Πηγάδια της Ξάνθης το ερχόμενο Σάββατο ο πρώτος αγωνας μπαράζ, επαναληπτικός στις 29 Αυγουστου στην επίσης άδεια Ριζούπολη. Ωρα εναρξης και στα δυο ματς στις 8.00 το βράδυ.

Ώρα 10:53 Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τη κλήρωση της έδρας των αγώνων μπαράζ μέσα από το ThrakiSportS. Καλή σας μέρα!