Αποχωρεί από την Ασπίδα Ξάνθης και συνεχίζει μέσω Μουστάκη στην Νάξο και ο Δεμένικος

Σύντομη και μόλις λίγες ημέρες ήταν η επιστροφή του Μανώλη Δεμένικου στην Ασπίδα Ξάνθης έπειτα από δύο χρόνια, αφού ο πρωην πορτιέρο του ΑΟΞ δέχθηκε μια πολύ καλή πρόταση από την ομάδα της Νάξου τον φιλόδοξο Πανναξιακό.

Ο 23χρονος έμπειρος (παρά το νεαρό της ηλικίας του) πορτιέρο που πρόλαβε και αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά με την Ασπίδα Ξάνθης, είχε όρο ότι μπορεί να αποχωρήσει εαν έχει κάποια δυνατή πρόταση όπως και συνέβη με αυτήν του Παναξιακού που έψαχνε ικανό πορτιέρο μετά την διπλή το ναυάγιο αρχικά με τον Αλέξανδρο Μπαμπούνη και στην συνλεχεια με τον Κωνσταντίνο Χάμο.

Το χεράκι του σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS έβαλε και ο Ναξιώτης παλαίμαχος πορτιέρο Ολυμπιακού, Ξάνθης και Αγερσανίου Νάξου Μανώλης Μουστάκης, που πρότεινε στην ομάδα του Πανναξιακού τον Δεμένικο. Θυμίζουμε πως στον Πανναξιακό θα αγωνίζεται και ο 18χρονος γιος του Μουστάκη, Γιώργος με παρελθόν σε ακαδημίες του ΑΟΞ, Βιστωνίδα και μέχρι φετος του Άρη Αβάτου. ]

Στην Νάξο μαζί με τον πρώην τερματοφύλακα Ξάνθης, Πανσερραϊκού, Ασπίδας Ξάνθης, Καβάλας και Νέστου Χρυσούπολης πιθανόν θα είναι και κάποιος συμπαίκτης του την φετινή σεζόν που αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα του Κετσιεμενίδη.