ΕΠΣ Ξάνθης: Μεγάλη επιστροφή Μανώλη Δεμένικου στην Ασπίδα Ξάνθης

Την επιστροφή του Μανώλη Δεμένικου στην Ασπίδα έπειτα από δύο χρόνια, σε διπλό μάλιστα ρόλο, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ο σύλλογος της Ξάνθης.

Ύστερα από το μικρό πέρασμα του από την Ασπίδα το 2018 (Οκτώβριος-Δεκέμβριος), όταν εκείνη αγωνίζοταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και τις 9 του συμμετοχές με καλή παρουσία, ο Δεμένικος επιστρέφει στον Ξανθιώτικο σύλλογο και την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, παρά το γεγονός πως είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής.

Ο 23χρονος έμπειρος (παρά το νεαρό της ηλικίας του) πορτιέρο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ξάνθη, Πανσερραϊκό, Ασπίδα (για πρώτη φορά), Καβάλα και μέχρι εσχάτων στον Νέστο Χρυσούπολης, απ’ όπου και αποχώρησε παρά το γεγονός πως ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση μάλιστα, πέρα από το αγωνιστικό, αναλαμβάνει χρέη προπονητή τερματοφυλακων στην Ακαδημία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης:

«Η Ασπίδα Ξάνθης καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον Μανώλη Δεμενικο ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφυλακα.Ο Μανώλης ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα του συλλόγου στην Γ Εθνική, αναλαμβάνει επίσης χρέη προπονητή τερματοφυλακων στην Ακαδημία της ομάδας.Καλό ξεκίνημα!!!»