Νευρίασαν με την οχτάρα της Μπάγερν στην Μπάρτσα και το δούλεμα του «Μπινό» και ξέσπασαν στο ποδοσφαιράκι οι παίκτες της Αλεξανδρούπολης

Το μεγάλο παιχνίδι του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα που τελικά κατέληξε σε τραγωδία για τους Καταλανούς με 2-8 παρακολούθησαν μετά το πέρας της προπόνησης και την λιπομέτρηση που τους εγινε κάποιοι πάικτες της Ένωσης Αλεξανδρούπολης και ο Βασίλης Τσιομλεκίδης στο μαγαζί του προέδρου της ομάδας Αλέκου Πατσιώρα.

Οι περισσότεροι είναι φίλοι της Μπαρτσελόνα και μη μπορώντας να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν, το γύρισαν στο… επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι αφού ο πρώην συμπαίκτης τους πλέον Τάσος Μπινόπουλος που υποστήριζε τους Βαυαρούς, τάραξε στο δούλεμα τους Σταύρο Μαυρομάτη, Άγγελο Συριτούδη, Γιάννη Δουρουγιδένη και Νίκο Γκαιδατζή.

Ο κόουτς «Τσιομλεκ» ήταν ουδέτερος όπως και δίπλα τους ο έμπειρος κεντρικός της ομάδας βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας και πρώην του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Γραμματικάκης.

Στο ποδοσφαιράκι σε αντίθεση με το Μπαρτσα- Μπαγερν είχαμε ντερμπι που ωστόσο διακόπηκε απότομα 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα για να εκκενωθεί «Το Χάραμα» λόγω των γνωστών μέτρων για τον κορoνοιό.