Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας την Τετάρτη για το ThrakiSportS με 30.000 αναγνώστες σε μια μέρα

Στην καρδιά του καλοκαιριού, με τον πιο πολύ κόσμο να βρισκεται σε διακοπές, ερίπου 30.000 άτομα (29.972 για την ακρίβεια) επισκέφτηκαν και διάβασαν άρθρα στο ThrakiSportS μόνο τις τελευταίες 24 ωρες.

Πρόκειται για νέο ρεκόρ σε ημερήσια αναγνωσιμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες από την έναρξη της λειτουργίας αυτής της ιστοσελίδας – και σας ευχαριστούμε για αυτό, καθώς δείχνει ότι η αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας και ενημέρωσης δεν σταματά ποτέ.

Οι πολύ σημαντικές εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης με την διαρροή του ονόματος του Μπιλ Πάπας σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορονοϊου στα αθλητικά δρώμενα της Θράκης (με τα θετικά κρούσματα μετά τον γάμο του Μανώλη Σιώπη, τα κρούσματα στην ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου, λουκέτο σε μαγαζί δημοφιλούς αθλητή) αλλά και γενικότερα η άμεση και έγκυρη καταγραφή όλων των εξελίξεων στα τοπικά αθλητικά δρώμενα έφεραν αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ενα αποτέλεσμα που είναι απλά μια ηθική δικαίωση για την προσπάθεια που κάνουμε. Ενα τοπικό και εξειδικευμένο στην ύλη του μέσο, που ασχολείται με τα σπορ της Θράκης μας και κατά συνέπεια είναι φυσιολογικό να απευθύνεται σε μέρος του έτσι κι αλλιώς περιορισμένου πληθυσμού του ευαίσθητου γεωγραφικού μας διαμερίσματος, καταφέρνει να συναγωνίζεται μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με πολλαπλάσια πληθυσμιακά δεξαμενή άντλησης αναγνωστών σε σχέση με την Θράκη μας.

Παράλληλα, αποτελεί τη βασική πηγή άντλησης πληροφοριών ή αναδημοσίευσης άρθρων από τα μεγαλύτερα κεντρικά μέσα ενημέρωσης για οτιδήποτε συμβαίνει στα αθλητικά δρώμενα της Θράκης, σε όλο το φάσμα του αθλητισμού (επαγγελματικού, ερασιτεχνικου, μαζικού) και σε όλα τα σπορ (όχι μόνο για το ποδόσφαιρο ή το βόλεϊ και το μπάσκετ αλλά και για στίβο, κολύμβηση, χάντμπολ, μαχητικά σπορ κλπ).

Δεν είναι και λίγα όλα αυτά αλλά δεν θα είχαν συμβεί χωρίς την δική σας πολυεπίπεδη στήριξη και την δική μας επιμονή επί όλα αυτά τα χρόνια να αναζητούμε την αλήθεια σκαλίζοντας πίσω από τις επίσημες ανακοινώσεις και τα δελτία Τύπου, δίνοντας βήμα σε όλους τους φανερούς και αφανείς πρωταγωνιστές της περιοχής μας.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε με την βοήθεια του Θεού και βασική προϋπόθεση για όλους (συνεργάτες και αναγνώστες) πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο ενημέρωσης από αυτήν την ερασιτεχνική και απολύτως ανιδιοτελή προσπάθεια, που ξεκινησε με καθαρό γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό και την Θράκη μας και συνεχίζει τόσα χρόνια μετά ακολουθώντας απαρέγκλιτα της ίδιες αρχές με τις οποίες η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε…