Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον αποψινό προημιτελικό Λειψία – Ατλέτικο

Με τον αγώνα ανάμεσα στην γερμανικη Λειψία και τον Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζονται οι νοκ άουτ προημιτελικές αναμετρησεις του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πορτογαλία.

Η νικήτρια αυτου του αγωνα θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο ημιτελικό, η οποία επικράτησε με ανατροπή μετά το 90 με 2-1 της Αταλάντα.

Οπως πριν από κάθε ματς, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τα στατιστικά των προβλέψεων των παικτών του ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Για σήμερα λοιπόν οι φίλοι, οι αναγνώστες αλλά και οι συνεργατες του ThrakiSportS ου συμμετέχουν στο παιχνίδι προβλέπουν σε ποσοστό 62% νίκη της Ατλέτικο. Μάλιστα, οι μισοί από αυτούς εκτιμούν ότι το σκορ θα είναι 2-1.

Επικράτηση και άρα πρόκριση των γερμανών στην τετράδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης βλέπει το 21% ενώ ένα 18% ποντάρει στην ισοπαλία, εκτιμά δηλαδή ότι το ματς θα οδηγηθεί στα πέναλτι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ