Επιχορήγηση ύψους 1.500 ευρώ από τον Δήμο στον Ομιλο Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης

Πέρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έλαβε ως επιχορήγηση για το 2020 το ποσό ρεκόρ των 60.000 ευρώ από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, αλλά και την Ενωση Αλεξανδρούπολης που έλαβε εππίσης το ποσό ρεκόρ των 8.000 ευρώ, υπάρχει ένα ακόμα αθλητικό σωματείο που συμπεριελήφθη στις πρώτες αθλητικές επιχορηγησεις της εποχής Ζαμπούκη.

Ο λόγος για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης, το μοναδικό ως τώρα αθλητικό σωματείο που καλλιεργεί στην πόλη το ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια λόγω Τσιτσιπά και Σάκκαρη άθλημα του τένις. Ο Όμιλος έλαβε ως ετήσια επιχορήγηση για τις δράσεις του το ποσό των 1.500 ευρώ. Αυξημένο σε σχέση με το παρελθόν αλλά σχετικά μικρό σε σχέση με τους άλλους δυο συλλόγους που επιχορηγηθηκαν και συγκρίνοντας την αναλογία της αύξησης του ποσού που δόθηκε στους άλλους συλλόγους με την δική του.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η δημοσιοποίηση των ποσών στις αθλητικές επιχορηγήσεις και των υπόλοιπων αθλητικών συλλόγω της πόλης, που με βάση τα πρώτα δείγματα της νέας διοίκησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, θα πρέπει να είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με αυτά που δίνονταν επί Λαμπάκη – και αναμένεται να αποτελέσουν ανάσα και ανακούφιση την δύσκολη και στεγνή αυτή περίοδο λόγω κορονοϊού.