Πανελλήνιο Εφήβων: Επέστρεψαν στις νίκες, συγκατοικούν στην κορυφή και παίζουν μεταξύ τους Περρής και Ευσταθιάδης

Επιστροφή στις νίκες για Ολυμπιακό του κομοτηναίου Αντρέας Περρή και Περιστέρι του ξανθιώτη Γιάννη Ευσταθιάδη κόντρα σε Ηράκλειο και Προμηθέας αντίστοιχα, βάζοντας φωτιά στην κορυφή μετά την τρίτη αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων

Αρχικά ο Ολυμπιακός του πρώην γκαρντ του Αιαντα Κομοτηνής Περρή επικράτησε του Ηρακλείου με 74-62, με τον θρακιώτη άσο να πετυχαίνει 6 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής με επιπλέον δύο κλεωίματα, δύο μπλοκ και 3 ριμπάουντ με μόλις ένα λάθος. Σίγουρα συνιθίζουμε να τον βλέπουμε διψήφιο αλλά το 0/5 στα τρίποντα δεν του το επέτρεψε, παρ΄όλα αυτά η ομάδα του πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Από την άλλη το Περιστέρι του πρώην φόργουορντ του Αρίωνα Ξάνθης Γιάννη Ευσταθιάδη έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 80-75 το φαβορί Προμηθέα, με τον θρακιώτη νεαρό να πετυχαίνει 4 πόντους βοηθώντας στην σπουδαία κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Πλεόν Προμηθέας, Περιστέρι, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται μαζί στην κορυφή με 2 νίκες και 1 ήττα, με την επόμενη αγωνιστική να έχουμε το «θρακιώτικο» ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι.